Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vállal fel a neten? Normális hogy aggódok?
#1: Itt nem az a kérdés, hogy most felpakol-e ezer képet Instára. Hanem az, hogy ha van valakije, akkor a külvilág felé miért titkolja, hogy van valakije? Attl, mert "ez csak azinternet", még az ember, és a cselekedetei nagyon is valósak.
Egyébként szerintem a kérdező, és a barátja is eléggé eltúlozzák a dolgokat. Nem attól fog valaki rámozdulni vagy sem, hogy Instagramon posztol-e barátnős képeket. Ha meg mégis: erről szól a hűség. Rámmozdul valaki? Megmondom, hogy foglalt vagyok, hagyjon békén.
A barát meg kicsit túlzásba viszi ezt a "nem tartozik senkire" dolgot. Valóban a magánélet nem tartozik másra, de azért annak a ténye, hogy ki a barátnője, még messze nem az intim szféra.
#6: Tehát ha mondjuk a párod interneten szexchatelne, meg másokkal flörtölne, azt is ennyivel elintéznéd? Hogy nem számít, mert nem az interneten élsz?
Fel kéne már fogni, hogy az internet nem egy másik világuniverzum. És ha szeretek valakit, akkor nem csak nagyon behatárolt kontextusokban vagyok őt hajlandó felvállalni, hanem mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!