Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fél év után sem mondja, hogy szeret-szerelmes belém, sosem foga? És Elvált apukák, mennyire veszitek komolyan a válás utáni kapcsolataitokat? 29N
Fél éve összejöttem egy elvált 36 éves férfival. Nagyon romantikus, szinte filmbeillő volt a találkozásunk, amivel teljesen elvarázsolt.
Eleinte semmi sem zavart, viszont idővel derült csak ki, hogy jogilag még házas. Az 1. randin azt mondta h elvált.Még nincs túl a különköltözésen lelkileg, ez látszik rajta és mondta is, de előttem próbálja palástolni. (Ő akart válni). A gyerekei mindig az 1. lesznek,ezt a legelején megmondta, hogy a gyerekektől nincs fontosabb. Nagyon jó apa próbál lenni, nagyon teper, kár hogy nem nálam. heti 2x láthatja őket. Mindenben próbálok segíteni, támogatni őt lelkileg.
Viszont ami nagyon zavar, hogy nem fogja meg a kezem az utcán-erre ő még nem áll készen, de ez még mindig tart.
A jövőt illetően mindig E/1-ben fogalmaz. Most vett lakást, a hálószoba helyett gyerekszoba lesz, amit szerintem nem fog kihasználni. Mindenben kikéri a véleményem, segítek neki berendezni, de a gardrób szekrényt is 1személyre tervezi. :( De úgy érzem, hogy egy legénylakást akar berendezni.
A fél éves évfordulónkat teljesen elfelejtette, én sütöttem egy nagy tortát és alkalomhoz illően vártam. Főleg a szerelmi vallomást vártam, de sajnos hiába. Reméltem, hogy fél után alakul az ő részéről is vmi, de szerintem inkább csak jól érzi magát velem.
Én úgy látom, hogy a jövőjében nem szereplek, pedig nagyon beleszerettem. Nem szeretném elveszteni, de a józan eszem szerint ennek semmi jövője.
Vagy lehet, hogy több időre lenne szüksége?
Szerintetek hagyjam?
Fél éves évforduló?
Nem ugyanazt akarjátok. Nagyon nem és nem azzal van a baj hogy ő mit nem tudott kiheverni. Búfelejtőnek jó vagy komoly partnernek nem. Nyilván a gyerekei az elsők mindenki más csak utánnuk jöhet.
Ezt el kell fogadod de úgy tűnik kettőtök közül csak ő a felnőtt.
Vicc hogy az ilyen palik mindig találnak valakit...
3 éve keresek olyan nőt akivel közösen lehetne tovább haladni az életben.
Szerintetek találok? Erre itt vannak az ilyen fickók akiknek ez lazán megy . Áhhh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!