Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fél év után sem mondja, hogy szeret-szerelmes belém, sosem foga? És Elvált apukák, mennyire veszitek komolyan a válás utáni kapcsolataitokat? 29N
Fél éve összejöttem egy elvált 36 éves férfival. Nagyon romantikus, szinte filmbeillő volt a találkozásunk, amivel teljesen elvarázsolt.
Eleinte semmi sem zavart, viszont idővel derült csak ki, hogy jogilag még házas. Az 1. randin azt mondta h elvált.Még nincs túl a különköltözésen lelkileg, ez látszik rajta és mondta is, de előttem próbálja palástolni. (Ő akart válni). A gyerekei mindig az 1. lesznek,ezt a legelején megmondta, hogy a gyerekektől nincs fontosabb. Nagyon jó apa próbál lenni, nagyon teper, kár hogy nem nálam. heti 2x láthatja őket. Mindenben próbálok segíteni, támogatni őt lelkileg.
Viszont ami nagyon zavar, hogy nem fogja meg a kezem az utcán-erre ő még nem áll készen, de ez még mindig tart.
A jövőt illetően mindig E/1-ben fogalmaz. Most vett lakást, a hálószoba helyett gyerekszoba lesz, amit szerintem nem fog kihasználni. Mindenben kikéri a véleményem, segítek neki berendezni, de a gardrób szekrényt is 1személyre tervezi. :( De úgy érzem, hogy egy legénylakást akar berendezni.
A fél éves évfordulónkat teljesen elfelejtette, én sütöttem egy nagy tortát és alkalomhoz illően vártam. Főleg a szerelmi vallomást vártam, de sajnos hiába. Reméltem, hogy fél után alakul az ő részéről is vmi, de szerintem inkább csak jól érzi magát velem.
Én úgy látom, hogy a jövőjében nem szereplek, pedig nagyon beleszerettem. Nem szeretném elveszteni, de a józan eszem szerint ennek semmi jövője.
Vagy lehet, hogy több időre lenne szüksége?
Szerintetek hagyjam?
Van egy rossz hírem, még mindig a családjával van, te pedig a szeretője vagy!
Mondom ezt úgy, hogy én valóban jártam ugyan ebben a cipőben, de én felvállaltam a kapcsolatunkat.
Őszintén elmondtam, hogy vagyoni okokból nehéz a válás, együtt lakunk még a gyerekek miatt, de nincs közöttünk semmi! Őszinte voltam, hitt nekem, nem tudom hogyan bírta ki, hogy máshoz megyek haza annak ellenére, h tényleg másik szobában aludtam.
Mára a feleségem, 6 éve vagyunk együtt!
Ő még nem volt házas, ezért úgy voltam vele, hogy tőle ezt nem vonhatom meg azért mert az első befuccsolt.
Én ugyanarra tippelek, amit a 60%-os válaszoló. Te a szeretője vagy és lehet nem is tudsz róla.
Az ex férjem elköltözött, 2 hónapra rá visszaköltözött. Másfél év múlva kaptam egy emailt a szeretőtől, hogy az exem kettős életet élt.
Ott a szerető ismert engem, tudta hogy vagyok, de az exem azt mondta neki "válófélben" voltunk. A szerető az albérlőnk volt, nekem az exem azt hazudta albérletbe ment egy másik kerületbe, közben csak az albérlőnkhöz költözött 5 percre tőlem.
Hogy miért nem vettem észre? Mert mindig tudta hol vagyok, mit csinálok, ezért egy lépéssel előbbre volt, mint én. Aztán külföldre költözött és esélyem sem volt rájönni, hogy aljas módon hazudozik.
Első naptól éreztem, hogy van valami, de a kapuzárásra fogtam. Egy idő után már bejelentettem, hogy el akarok válni, és akkor el kezdett teperni.
Életemben nem éreztem magam ilyen rosszul, mint amikor rájöttem, hogy ilyen aljas módon elárult az exem. A szerető kitálalás után dobva lett, az ingyen albérletből ki kellett költözzön. Az exem egy kicsit később jött rá, hogy velem nem lehet játszadozni, igen sokat veszített ezzel az aljas húzásával. Nagyon szereti a pénzt, hát vittem a fele vagyonát.
Ez megrázó, hogy csak a 13, 14, 15, 16, 17-es válaszolók tudtak a kérdésre válaszolni, a 18 válaszadóból! :((
És a legrosszabb az, hogy szerintem büszkék is vagytok a válaszaitokra, össze-vissza Úr Isteneztek, közben meg a kérdést nem tudjátok értelmezni.
Az első válaszolót (23:23) jelentettem, nem elég, hogy nem tudott a kérdésre válaszolni ("Szerintetek hagyjam?" Nem téged, ez nem rólad szól, hanem ŐT, szövegértés 5-ös), hanem még ocsárolja is a kérdéskiírót ismeretlenül...
De a többi válasz sem piskóta.
Nem lehet titeket komolyan venni, ilyenkor mindig azt hiszem, hoflgy a ti életetek van annyira elrontva, hogy idejöttök magatokat vigasztalni, azáltal, hogy másokat -helyes szövegértelmezés hiányában- jól kiosztotok, és büszkék vagytok magatokra. :(((
A kérdező nevében is köszönöm az értelmes válaszokat (5:58-tól 13, 14, 15, 16, 17 9:27-ig)
!!! Örülnék ha továbbra is tudnánk értelmesen, tisztelettel válaszolni, hogy komolyan is lehessen venni, és esetleg tanácsként tudjanak szolgálni a kérdezőnek.
Ha valaki erre a hozzászólásra reagálna, nem válaszolok, mert nem ez volt a kérdés, csak ezt már nem tudtam szó nélkül hagyni.
Utolsó! Nyugi, én sem tudok feltenni kérdést úgy, hogy ne ócsároljanak kapásból. Sosem értettem, hogy miért kell olyan kérdésre "válaszolni", amire vagy nem tud, vagy nem szimpatikus neki. Bejönnek, kioktatnak, erkölcs csőszködnek, kiélik az egójukat, majd egymást betámogatva szét offolják a kérdést.
Én úgy vagyok vele, hogy a kérdésre koncentrálok, kihagyom belőle az érzelmeket.
Az még kinaradt a sztoriból, hogy minden szabad percét velem tölti, van hogy elé megyek a munkahelyére, tehát nem él kettős életet.
Update:Tegnap este elmondtam neki, hogy ez nekem így nem jó ez az állapot, és döntse el mit akar.Korrekt volt, tudja hogy nekem ez így nem jó, és megbeszéljük hogyan tovább vagy ne tovább...
Köszönöm szépen a válaszokat! Az értelmes válaszolóknak ment a zöld..
Még várok véleményeket és tapasztalatokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!