Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg ez a normális reakció?
Figyelt kérdés
Mikor elmondtam a páromnak hogy HPV-m van elkisért az orvoshoz az eredményért és hozzám is és az orvoshoz is az volt az első kérdése, hogy ezt tőlem ő elkaphatta-e.
Ez nekem rosszul, esett elsőnek azért mert saját maga jobban érdekli mint én, második ok hogyha velem tervezi a jövőjét és az életét akkor mit számít hogy ő is elkapta vagy sem? És ő azzal jött ez egy normális hozzáállás szerintem nem én a helyében ő érte aggódnék és nem magam miatt vagy amiatt hogy elkaptam tőle hacsak nem akarnék lefeküdni mással akinek nem akarnám átadni. Ti mit gondoltok erről?
Azt gondolom, hogy nagyon furcsán gondolkozol. Elkísért az orvoshoz, tehát érdekled. Az, hogy veled tervezi a jövőjét, nem azt jelenti, hogy megszűnik létezni, és teljesen mindegy számára, mi történik vele. Most komolyan azt sérelmezed, hogy érdekli, elkaphatott-e egy betegséget? Gondolkozz már kicsit!
2020. jan. 1. 13:18
2/11 A kérdező kommentje:
Írtam azért esett rosszul, mert lehet más nővel akarna lenni vagy meg csal, és emiatt érdekelte-e és azért kísért el, hogy az orvostól ezt meg kérdezhesse. Mivel én nem orvos vagyok, és nem tudtam rá a választ.
2020. jan. 1. 13:23
3/11 anonim válasza:
Lehet, hogy tőle kaptad el. Támogatott, és elkísért, teljesen normális, ha érdeklődik, hiszen az ő egészségét is érinti!
2020. jan. 1. 13:26
4/11 anonim válasza:
'Ez nekem rosszul, esett elsőnek azért mert saját maga jobban érdekli mint én, második ok hogyha velem tervezi a jövőjét és az életét akkor mit számít hogy ő is elkapta vagy sem?' - MI? Ne erdekelje, hogy esetleg beteg, mert ugyis veled lesz? Te teljesen meg vagy hülyülve? Kicsit ereszkedjel mar le a földre, van am ott rajtad kivul mas is.
2020. jan. 1. 13:34
5/11 anonim válasza:
Plusz ha el is kapta és őt nem kezelik akkor folyamatosan fertőzitek egymást ... tudod ördögi kör...
2020. jan. 1. 13:41
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek nem azért volt ez az első reakciója, mert más nővel is törődik vagy akar törödni?
2020. jan. 1. 13:44
7/11 anonim válasza:
Én nem tervezném veled a jövőmet ilyen gondolkodás után. Ha influenzás is leszek, olyasvalakit szeretnék, aki törődik velem, nem azt követeli, hogy ő legyen a középpontban.
2020. jan. 1. 13:45
8/11 anonim válasza:
Első reakciója nem túl szerencsés, hogy hülye, az aggasztóbb. Nyilván elkaphatja, és nyilván tőle is elkaphattad.
De szar érzés, ha kiderül valamii betegség, ami nem nátha.
2020. jan. 1. 14:21
9/11 anonim válasza:
Ez is benne van a pakliban, amit mondasz. De attól mèg normális, hogy èrdekli saját maga is.
2020. jan. 1. 14:33
10/11 anonim válasza:
"hogyha velem tervezi a jövőjét és az életét akkor mit számít hogy ő is elkapta vagy sem"
Mondjuk azért számít, mert a HPV férfiakban is okozhat nagyon komoly betegségeket. Nem olyan, mint egy herpesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!