Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vágyom más férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom más férfiak figyelmére?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyok együtt a párommal. Szeretjük egymást nagyon, viszont csak kb. 2 hetente tudunk találkozni. Sokszor rám jön az az érzés, hogy milyen jó lenne ha más férfiak is keresnék a társaságom.. Még volt amikor tényleg érdeklődött felém valaki, de ez abbamaradt, mert ugye párkapcsolatban élek. És be kell valljam, hogy hiányzik ez az érdeklődés, sőt az, hogy megtudtam most már mással van, kicsit rossz érzés is. Mit tehetnék ez ellen, hogy elmúljon?
2017. szept. 14. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert legyezgetni akarod a hiúságod, mint egy tinilány?
2017. szept. 14. 21:28
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Ja, marhára szeretheted... Utálatos az ilyen, mikor van valakid és mégis más után kajtatsz, "jaj figyeljetek rám". Kérlek köpj fel és állj alá, Komolyra fordítva, gyenge az önértékelésed és folyton a megerősítés kell ahelyett, hogy örülnél a párkapcsolatodnak. Mondjuk ha már ilyen gyenge lábakon állsz, jobban járnál egy olyannal, akivel nem félig távkapcsolatban vagy.
2017. szept. 14. 21:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Keress normalis kapcsolatot es ne szenvedj tavkapcsolatban.
2017. szept. 14. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Leirhatnam hosszabban is, de teljesen felesleges: azert mert nem a megfelelo kapcsolatban vagy, es mert nem szereted igazan a parodat (mar). En jelenleg havonta 3-4 napra latom a paromat atlagban lassan 2 eve, de megis az egyetlen ferfi figyelem az ove, amire vagyom. Elozo kapcsolatban viszont ereztem ugyanezt. Amint nem pazaroltam ra tobbet az idomet, jobb lett.
2017. szept. 14. 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretjük egymást nagyon"

Ne áltasd magad...te nem szereted csak kötődsz hozzá.

Zárd le ezt a kapcsolatnak nem nevezhető akármit, és kezd új életet.

2017. szept. 14. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez természetes. Mindenki egóján jót tesz ha dicsérik, bókolnak neki...stb.

Kicsit hagyod, aztán visszalépsz hogy párkapcsolatban vagy és ennyi. Kicsit jobb kedved lett tőle. És ezért lehet az, hogy arra vágysz, hogy más férfiak is felfigyeljenek rád. A barátod részéről ez az érdeklődés, bókoloás, már mem hoz annyira izgalomba, és ezért akarsz mástól is szépeket hallani magadról.

A probléma itt inkább azzal van, hogy hiányzik neked az a bizonyos érdeklődő, és zavar, hogy valakivel együtt van.

2017. szept. 14. 22:11
 7/9 anonim ***** válasza:

nem tudom miért van ez így. Velem is így van, teljesen.

valami önbecslést akarnánk szerezni másokból táplálkozva? nem tudom...

te mire jutottál, milyen tippjeid vannak az okokra és megoldásra?

2017. szept. 14. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Ket hetente
2017. szept. 14. 22:33
 9/9 mikeXxX ***** válasza:
Mert azt a másik férfit akarod. 38f
2017. szept. 16. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!