Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ciki egy nőnél a "hirdetőoszlop" testalkat?
Figyelt kérdés
Tehát amikor a derék és a csípő nem különül el látványosan (tehát csak max 30-32cm az eltérés).
Sokáig homokórának hittem magam, míg fel nem világosítottak, hogy ez egy nagy tévedés, a homokóra dereka sokkal látványosabb, pl mint nekik, én max hirdetőoszlop lehetek.
Tehát az igazi homokóra ilyen:
Ez sajnos nem hízás-fogyás kérdése, hanem a borda-, és csípőcsontok távolságáé.
(maximum popsiimplant és lengőbordaeltávolítással lehetne egyensúlyba hozni)
Valóban olyan ciki ez az alak?
2017. szept. 14. 16:49
1/19 A kérdező kommentje:
Ruhával igyekszem ellensúlyozni, kiemelni a derek (helyét), övvel, karcsúsított szabású ruhadarabokkal.
2017. szept. 14. 16:50
2/19 A kérdező kommentje:
derekam helyét
2017. szept. 14. 16:50
3/19 anonim válasza:
Ha olyan vékony vagy hozzá, mint a képen, akkor nem.
21/L
5/19 anonim válasza:
Ciki hogy nekem a hirdetőoszlop jobban bejön mint a homokóra? o.O
6/19 A kérdező kommentje:
94-67-97, 170cm, tehát nem vagyok nagydarab vagy duci
2017. szept. 14. 16:52
7/19 anonim válasza:
Ez is ciki, meg a szőke hajad is?
8/19 anonim válasza:
Egy picit kevésbé kellene felszínesnek lenne magaddal szemben is. Sok nőnek tényleg csak a tökéletes felel meg magával szemben is?
Popsiimplant meg lengőborda eltávoltás?! Szánalmas az ilyen gondolkodás már bocs.
9/19 anonim válasza:
Valamit vagy nem jol mersz vagy nem jol latod magadat, mert pl. nekem hasonlo magassaggal, 32 centis kulonbseggel a ket ertek kozott olyan karcsu derekam van, hogy nagyon. Eleg furan neznek, ha barki hirdetooszlopt mondana ram.
10/19 anonim válasza:
Az én méreteim 89-63-90, és nem vagyok hirdetőoszlop, karcsú derekam van, szép lábaim, jó melleim és kerek fenekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!