Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ciki egy nőnél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ciki egy nőnél a "hirdetőoszlop" testalkat?

Figyelt kérdés

Tehát amikor a derék és a csípő nem különül el látványosan (tehát csak max 30-32cm az eltérés).

[link]

[link]

Sokáig homokórának hittem magam, míg fel nem világosítottak, hogy ez egy nagy tévedés, a homokóra dereka sokkal látványosabb, pl mint nekik, én max hirdetőoszlop lehetek.

Tehát az igazi homokóra ilyen:

[link]

[link]

[link]

Ez sajnos nem hízás-fogyás kérdése, hanem a borda-, és csípőcsontok távolságáé.

(maximum popsiimplant és lengőbordaeltávolítással lehetne egyensúlyba hozni)

Valóban olyan ciki ez az alak?

2017. szept. 14. 16:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Te hulye vagy. Az elso kepek egyaltalan nem hirdetooszlop alakok, a tobbi kepen meg termeszetellenes testalkatok vannak.
2017. szept. 14. 17:03
 12/19 A kérdező kommentje:
Mellben és csípőben 38-as vagyok, derékban 34-es, de meg sem közelítem pl Sierra Skye (első a második csoportban) derék-csípő arányát
2017. szept. 14. 17:06
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés ciki!

No comment!

2017. szept. 14. 17:11
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy a masodik csoport osszes nojenek a kepe photoshoppolva van, pluszban pedig alapbol szanaszet vannak szabatva?
2017. szept. 14. 17:12
 15/19 anonim ***** válasza:
Hirdetőoszlop testalkat.. :D Itt mindig tanul az ember valamit.. :D
2017. szept. 14. 17:43
 16/19 anonim ***** válasza:
A valódi felnőtt életben nem nagyon van olyan, hogy ciki. Egyébként mennyibe kerül a hirdető felület négyzetcentiméterenként?
2017. szept. 14. 19:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem ciki, csak különleges. Szerintem.
2017. szept. 14. 20:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Az igazi hirdetőoszlop testalkat lehet kevésbé vonzó, de amit 1. kategóriának linkeltél, főleg az első kép, az messze nem az! Az is homokóra, csak nem annyira látványos, mint a 2. kategóriások (aminek a nagy része úgyis plasztika, tehát nem természetesen olyan, innentől kezdve meg ezt venni etalonnal testalkati elemzéshez...).
2017. szept. 15. 13:21
 19/19 anonim ***** válasza:

ennyi erovel a nok 99,9%a oszlop testalkattal rendelkelkezik.... az is nagyon ritka akinek van 30 cm elteres,nem hogy annal is tobb... inkabb orulj,hogy olyan alakod van,mert nagyon kevesnek van olyan ....

a masodik linkeken szereplo lanyok vagy valami genetikai csodak,vagy pedig plasztika van a hatterben.

2017. szept. 15. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!