Szerintetek ez nagyon rossz/ciki?
Figyelt kérdés
Nem vagyok megelégedeve magammal. Vékony vagyok, görbe az orrom, nagy a lábam és még testileg is fejletlen vagyok pedig 15 vagyok. Már sok mindenki csúfolt emiatt sokféleképpen és ez engem egyre jobban zavar. Szerintetek ez nagyon rossz? Hogyan szedhetnék fel magamra néhány plusz kilót? mostanában nagyon lehangolt vagyok emiatt. Van valaki aki esetleg hasonló hozzám?2012. szept. 30. 21:19
1/4 anonim válasza:
még nagyon sokat fog a tested változni, addig is kezdj tornázni valamit azzal már most tudod formálni magad
2/4 anonim válasza:
Sokat fogsz még változni. A Te problémádra a megoldás a sport. Az sokat javít a külsődön is és jótékonyan hat pszichésen is.
3/4 anonim válasza:
Az a ciki, hogy csúfolnak Téged olyan dolog miatt, amiről nem tehetsz!
4/4 A kérdező kommentje:
Én rendszeresen sportolok, az osztályomban én vagyok a legjobb tesis, és lovagolok, futok is :) szóval ami rajtam van az mind izom de még így is hiányzik rólam egy kis zsírtömeg :/ igaz az utóbbi időben már szedtem fel 1-2 kilót de még így is 166cm vagyok és 45kg :/
2012. okt. 1. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!