Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igényes nőként, megsértődnél, ha a pasi felhívná a figyelmed egy orvosi fülzsírtisztítás esedékességére?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 27. 00:11
1/18 anonim válasza:
Ha a fülembe nyaldosna, akkor sértődnék meg.
2/18 anonim válasza:
És ő honnan tudja megmondani, hogy orvosi kell?
4/18 anonim válasza:
Nekem ez az egész fültéma nagyon nem jön be.
5/18 anonim válasza:
Akinek orvosi fülzsírtisztításra van szüksége, az nem lehet annyira igényes.
6/18 anonim válasza:
Tehát te magad igényesnek tartod...
De pl ha már kívülről is eléggé látszik a füledben a fülzsír, akkor kicsit jobban figyelned kéne rá.
Nem haragudj meg tisztítsd ki inkább.
7/18 anonim válasza:
5, de lehet igényes,csak van akinek szükebb a hallójarata az átlagnál, hamarabb zsírosodik, viszont nehézkrs tisztítani. Hiaba reklámozzák ezeket a fülsprayket, az se sokkal jobb és hatékonyabb mint palcikával tisztítani.
8/18 anonim válasza:
6, kívülről nem nagyon látszik max orvos látja belülről. Ha meg valakinek kívül is van fülzsírja nem jelenti azt hogy orvos is kell, hanem valszeg elég kívülről megtörölni. Férjemnek is kellett orvosi tisztítás, de nem látszódott semmi szabad szemmel..
9/18 anonim válasza:
8
Én arra értettem hogy lehet azért mondta ezt neki mert látta mondjuk, hogy kívül olyan. Én személy szerint nem szólnék de nekem sem tetszene a dolog.
Azért írtam tisztítsa meg inkább nem hinném én sem, hogy orvos kéne azért.
Hatos voltam.
10/18 anonim válasza:
Ja értem, én is így gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!