Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orvosi egyetem mellett egészséges párkapcsolat lehetséges?
áh, nem, csak beteg, elvégre doki leszel. :)
elméletileg lehetséges, gyakorlatilag még magadra sem lesz időd, nemhogy másra.
Amennyiben a párod megérti a helyzetet, hogy ha tanulni kell, akkor tanulsz és ebből nincsenek felesleges viták, szerintem teljes mértékben, de nyilván kevesebb időd lesz rá egy ilyen egyetem mellett.
De tetszett #1 válasza:D
Sok orvosist ismerek, és a legtöbb kapcsolatban van.
Persze vizsgaidőszakban nem fogtok minden nap egész estés randikat tartani (sőt…), de ezt amúgy se mindenki igényli. Ha valaki olyan típus, hogy sülve-főve együtt akar lenni a másikkal, na, az nem igen megoldható orvosi mellett (de én “büfészakon” is hülyét kaptam tőle, ha valaki ennyire rám volt gyógyulva, úgyhogy ez személyiségfüggő).
Ismersz olyan orvost aki az egyetem alatt ismerte meg a felségét? Mert én jó párat ismerek... Szóval nem lehetetlen. K.rva sokat kell tanulni ez tény, de ettől még tudtommal az orvosoknak is van feleségük.
Ja megjegyzem az orvosok sokszor "körön belül" házasodnak - mivel egy másik orvossal találják meg könnyen a közös témát, frekvenciát (többek között azt hogy mennyit kell tanulni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!