Szerintetek a mai világban lehet még mély és érzelmekkel teli egészséges párkapcsolatot kialakítani?
Én is ilyenre vágyom, de nem igazán sikerült még megfelelő nőt találni sajnos :(
28/F
Minek egyáltalán kapcsolat? Plusz stresszforrás? Kösz, nem.
Egyrészt, nehéz lenne hozzám megfelelőt találnom, pedig amúgy nem vagyok nehéz eset, nem nagyok az elvárásaim, csak a leendő(?) pár gondolkodásmódjáról van pár konkrét elképzelésem (az mindegy mi), de hát... Manapság az elvárások az egekben, őszinteség nincs, minden céllal, a párválasztás is úgy megy, mintha bemennék a boltba és procit vásárolnék a gépembe. A gondolkodásmód meg, hagyjuk... Ez nekem nem gyerebe.
Másrészt meg, mindebből eredendően rengeteg időbe, energiába és pénzbe telne (igen, pénzbe is) találni valakit és utána azt még fenn is tartani, foglalkozni vele, ha netán nem hozzád való akkor meg hallgatni a nyűgjeit, sz*rságait, kiégni folyamat. B*ssza meg inkább mindenki, foglalkozok magammal és haladok előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!