Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem azt, hogy nem kapok elég figyelmet a páromtól?
Friss kapcsolat, még csak 2 hónapja járunk. Amik nekem hiányoznak:
Ő sosem jön hozzám, mert nincs kocsija és nem akar másfél órát tömegközlekedni.
Amikor nem találkozunk (heti átlag 3x szoktunk), szinte semmit nem kommunikálunk. Jóreggelt-jóéjt üzenetet általában ír vagy írok, de napközben szinte nulla. Én szoktam neki írogatni, de nyilván azt is elvárnám, hogy ő tegye. Olyankor viszont van, hogy 8-10 órán át semmi életjel. Az előző barátom kétóránként hívogatott, a másik szintén gyakran írt. Szóval nekem ez baromi fura.
Sosem mond érzelmes dolgokat, mint pl. hiányzol, alig várom, hogy lássalak vagy ilyesmi. Pedig ennyi idő után szerintem már kéne. Bókolni szokott, de azok inkább a külsőmre irányulnak.
Jogos, hogy nem érzem igazán szeretve magam?
9:
8-as vagyok, igen én is így vagyok, szeretek végre örülni annak, hogy a másikkal összetartozunk, hogy akár egy semmiséget is megosztunk egymással.. én is ebben mérem a kapcsolatot (persze nyilván sok másban is), de én is így vagyok vele, hogy alap, hogy szeretünk mindent megosztani egymással. Úgyhogy teljes mértékben megértem amt írsz, szerintem ez nagy hiány nálatok, én is úgy lennék vele, hogy "szinte" a lényege hiányzik a kapcsolatnak így, és ezzel a másik azt kommunikálja, hogy ő érzelmileg, lelkileg nem társa a másiknak.
De ha ő alapból ilyen is, nekem akkor is ez kevés lenne, mert én nem így működöm, és várnám hogy mindkettőnknek örömet jelentsen egymással lenni, egymásról tudni. Ez nem unalmas, nem teher, sőt hiányozna ha nem tudnám mi van vele... meg ha szeretjük egymást, akkor szeretném a jó dolgokat is megosztani vele, mert tudom hogy örülne velem együtt, mint ahogy én is neki. :)
"pedig szerintem ideális esetben összenőnek a párok, hisz szeretik egymást, szeretnek együtt lenni"
Szerinted. Szerintem meg nem és ezek szerint szerinte sem.
"Én kapcsolatban szeretek random képet küldeni arról, hogy épp hol vagyok, mit csinálok.." TE ezt szereted. Ő meg nem, meg amúgy én sem. Rengetegen szeretik, nem lesz nehéz olyan ember találnod aki úgy gondolkodik ahogy te.
Pofonegyszerű a képlet - nem illetek össze egyáltalán. Erre való az ismerkedés, hogy ez kiderüljön, mi tartott idáig? Mindegy, végre kiderült, tehát tudod jól mit kell tenned.
Elég hasonló helyzetben vagyok veled, Kérdező. Mondjuk én még türelmes vagyok, a páromnak jelenleg még nagyban tart a vizsgaidőszaka, lehet Ő ezért ignorál engem.
Kérlek majd írd meg mi lett veletek, megbeszéltétek-e az igényeiteket vagy sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!