Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan érzem azt, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem azt, hogy nem kapok elég figyelmet a páromtól?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolat, még csak 2 hónapja járunk. Amik nekem hiányoznak:

Ő sosem jön hozzám, mert nincs kocsija és nem akar másfél órát tömegközlekedni.

Amikor nem találkozunk (heti átlag 3x szoktunk), szinte semmit nem kommunikálunk. Jóreggelt-jóéjt üzenetet általában ír vagy írok, de napközben szinte nulla. Én szoktam neki írogatni, de nyilván azt is elvárnám, hogy ő tegye. Olyankor viszont van, hogy 8-10 órán át semmi életjel. Az előző barátom kétóránként hívogatott, a másik szintén gyakran írt. Szóval nekem ez baromi fura.

Sosem mond érzelmes dolgokat, mint pl. hiányzol, alig várom, hogy lássalak vagy ilyesmi. Pedig ennyi idő után szerintem már kéne. Bókolni szokott, de azok inkább a külsőmre irányulnak.

Jogos, hogy nem érzem igazán szeretve magam?

2023. jún. 7. 08:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
98%

Hát lehet hogy ő ilyen típus. Hány éves?

Amikor együtt vagytok akkor mit érzel, milyen veled?

2023. jún. 7. 08:38
 2/25 anonim ***** válasza:
93%

Minden érzés "jogos", szóval erről nem igazán van értelme vitát nyitni.

Ha nem jó együtt, akkor valszeg nem illetek össze.

2023. jún. 7. 08:40
 3/25 A kérdező kommentje:
Mármint milyen típus? Nekem ez nem típusnak tűnik, hanem olyannak, aki nem szerelmes😅Vagy lehet tévedek? Amikor együtt vagyunk, jól érzem magam, de egy kapcsolat azokon a napokon is tart, mikor nem látjuk egymást.
2023. jún. 7. 08:40
 4/25 anonim ***** válasza:
98%

Nem lehet jogosnak, vagy nem jogosnak mondani, sokszor nem irányíthatja az érzelmeit az ember.

Viszont egyértelmű, hogy két kúlönböző típusú emberek vagytok. Ő nem a szavak embere, te emberközpontúbb vagy. Mások az ígényeitek, amit át kell beszélni és kompromisszumokat kell kötni. Neked meg kell értened az ő kommunikációját és neki a tiedet, aztán ahhoz igazodni. Meg kell mondanod neki, hogy ezek hiányoznak neked, ha szeret megpróbál kicsit jobban ezekre koncentemrálni. Neked viszont türelmesnek kell lenned, s elfogadnod, hogy legtöbbször máshogy fogja ezeket kifejezni, mint ahogy megszoktad.

2023. jún. 7. 08:46
 5/25 anonim ***** válasza:
97%
Beszéltél már vele erről?
2023. jún. 7. 08:49
 6/25 anonim ***** válasza:
93%
Lehet az is, hogy nem szerelmes, sokan vannak, akiknek 2 hónap ehhez kevés (nekem nem, de vannak másfajta emberek is :D ). Viszont az bennem is kongatná a vészharangot, hogy ha én nem írok napközben, akkor ő oda se bagózik. Jó, nem a neten éli az életét, de ha komolyan gondolja ezt a kapcsolatosdit, napközben csak eszébe jutsz és vécézés közben odaböföghet egy "mizu"-t akár. Ez így kicsit olyan kényelmesnek hangzik nekem, hogy te kapálózol a figyelméért, ő meg élvezi, hogy viszonylag kevés energiával van egy lelkes nője.
2023. jún. 7. 08:52
 7/25 A kérdező kommentje:
#6 én is azt érzem, hogy neki ez így tök kényelmes, de nem akar igazán sok energiát beletenni. Főleg azt érzem gáznak, hogy nem akar hozzám utazni. Hát, megbeszélem vele a dolgokat, ha legközelebb találkozunk.
2023. jún. 7. 08:56
 8/25 anonim ***** válasza:
98%

Minden jogos szerintem Kérdező. Ha szeretek egy lányt, akkor jól esik vele beszélgetni, akár ha ő beszél csak...

Azt tudom elképzelni, hogy már ismeri a körülményed, és úgy érzi nincs értelme ezekre rákérdezni.

Később a kapcsolat sem kell arról szóljon, hogy folyton beszélgettek, meg állandóan programok vannak... van aki csak szeret a másikkal lenni, és vannak ilyen párok, akik jól elvannak egymással, de nincsenek összenőve.

Szerintem az elején azért az ember örül annak, hogy végre megtaláltam a hozzám illő igazit, és aki érzelmes, az szeret ennek örülni, és ezt kifejezni a másiknak.

Én is hiányolnám a napközbeni kommunikációt, úgyhogy megértem teljesen. Fura, hogy nemcsak ő nem keres, de fordítva sem feltétlenül hiányzik neki ezek szerint.

2023. jún. 7. 08:56
 9/25 A kérdező kommentje:
#8 pedig szerintem ideális esetben összenőnek a párok, hisz szeretik egymást, szeretnek együtt lenni. Ez nem jelenti azt, hogy onnantól kezdve nem szakítasz időt a barátaidra, hobbijaidra stb, de ideális esetben nem kéne egész nap tojni a másik fejére. Én kapcsolatban szeretek random képet küldeni arról, hogy épp hol vagyok, mit csinálok (persze nem a konyhából vagy a wc-ről, hanem ha megyek valahova :D), vagy ha látok valami vicceset neten, elküldöm…de ő soha semmi ilyet nem szokott.
2023. jún. 7. 09:06
 10/25 anonim ***** válasza:
97%
Típus is lehet, mert én is ilyen vagyok. Csak azért írom, hogy nem feltétlen kell, hogy magadra vedd. Kinek mi az igénye.
2023. jún. 7. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!