Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom kiakadni?
Sziasztok!
Párom még jóval előttem kavart egy csajszival, aki küldött neki meztelen képeket/videókat. Ennek kb már 5 éve, erről volt tudomásom is, mert a párom megosztott velem sok mindent az előzö kapcsolatairól.
Most viszont véletlen megláttam a telefonjában ezeket a régi képeket és videókat a lányról, az összes le volt mentve a pasimnak.
Szerintetek ennek mi oka lehet ennyi év után? Nem beszélnek egyébként a csajjal már nagyon nagyon régóta. Nem értem. Vagy ez csak ilyen "pasis dolog", hagyjam rá, vagy említsem meg neki?

Normális kapcsolatban rendszeresen csekkoljuk a pasi telefonját, és ha gyanús képeket találunk, akkor jövünk tanácsért a gyakorira, hogy hisztizzünk-e
:-DD
meg eldöntjük, hogy a párunknak szüksége van-e egy képre a saját telefonján
:-DDDDD

88. Normális férfiak nem rejszolnak ex nőkre. Azért ex nők, mivel valamiért nem működött a kapcsolat.
De úgy tűnik divat, hogy degenerált embereket kell ajnározni és védeni. :)

90. Jó, hogy én egy normális kapcsolatban élek és nálunk nem divat az hogy félre K*runk. Lehet nálatok igen, de ott akkor nagyon nagy a baj, fejben..
Na, befejeztem. Jót nevettem a "vitán", de sajnos nem volt részedről se eleje, se vége.
Szép estét! ;)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!