Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a feleséged kiakadna hogy anyukádat választanád helyette?
Azért lett a barátnőd, mert szereted. Azért lett a feleséged, mert vele akarod leélni az életed, és ő a legfontosabb (jó esetben). Értem én, hogy édesanyád az, aki felnevelt, "tartozol neki", de az, hogy te "nyilvánvalónak" veszed, hogy édesanyádat, az elgondolkodtató...
Nem tudom, van-e gyereketek, de tegyük fel, hogy igen, és tényleg döntened kellene, megmondanád neki, hogy meghalt az ő édesanyja, mert te a tiédet választottad? Ez gáz...
Ennek a sztorinak a folytatása:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..
Tuti azt választanám, akinek hosszabb a várható élettartama, ha nem tudom mindkettőjüket megmenteni.
Mindkettőjüket nagyon szeretem, nem tudok választani, az egyetlen racionális döntést hozom, amit meghozhatok abban a helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!