KIt választanátok ha mindenképp választani kell? a lánytesótok vagy a feleségeteket?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 13:13
1/29 anonim válasza:
Feleségem, ugyanis vele éled le az életed és nem a lánytestvéreddel....
3/29 anonim válasza:
háát ha a feleségeddel nagyon nagyon szeretitek egymást és nincsenek köztetek bonyodalmak akk őt talán. de nem igazán tudom mert a lánytesóddal meg együtt nőttél fel. miért te ilyen választás elé kerültél? mert ha igen akkor talán abban tudunk segítei hogy ne keljen döntened.
4/29 anonim válasza:
asszonyt ezret lehet találni, testvér csak egy van
5/29 anonim válasza:
Nekem van egy bátyám, meg egy vőlegényem, szóval én nő vagyok, de nem tudom, mire érted, hogy választani kéne. Mindkettejükért megtennék sok mindent, a bátyám volt mindig a példaképem, Ő a testvérem, nagyon jófej srác, a vőlegényembe pedig szerelmes vagyok, Ő is rendkívüli srác. Ha a fél vesém kéne a bátyámnak, odaadnám, ha a vőlegényemnek, akkor pedig valószínű, hogy odaadnám.
6/29 anonim válasza:
De az biztos, hogy a testvér mindig testvér marad, a feleséggel/férjjel pedig annyira megutálhatjátok egymást, hogy az életben nem beszéltek többet.
23/L
7/29 anonim válasza:
Miért kéne választani? hogy melyiket lökd a szakadékba? nem nagyon tudod elképzelni olyan szitut, ahol feketén-fehéren válsztani kéne. Magyarázd már el.
8/29 anonim válasza:
Szituációfüggő.
Olyan nincs, hogy MUSZÁJ választani, ilyen csak akkor lehet, ha egyikőjük választás elé állít. Na, azt nem választanám, aki ilyet kér tőlem.
9/29 anonim válasza:
Nem tudjuk, milyen helyzetben, milyen háttérrel, milyen szempontból kell választani. Pl. én futni inkább a tesómmal megyek, de szexelni a feleségemmel szoktam.
10/29 anonim válasza:
a testvérrel is megutálhatják egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!