KIt választanátok ha mindenképp választani kell? a lánytesótok vagy a feleségeteket?
A tesód felnőhetne végre, hagyd egy kicsit jobban magára,lehet hogy akkor jobban össze is kapná magát és nem hagyatkozna rád.
A feleséged pedig szokja meg, hogy az embereknek családjuk is szokott lenni. sőt még telefonon is beszélnek.
Ezt a kizárolagosságot pedig még mindyg nem értem,bár eléképzelem, hogy odaállnak eléd: és eltiltanak a másiktól. Na itt én már hangosan röhögnék. Aztán lehet mérgelődni.
atyaég, szegény...két tűz között, hát nem irigyellek. elolvastam a kommentjeidet, lehet hogy megharagszol, amiért ezt írom, de sem a nejed, sem a tesód nem normális. szerintem itt Neked kell okosnak lenned, és a sarkadra állni. mondd meg mind a kettőnek, hogy a saját dolgával foglalkozzon, és amíg Te segíted mind a kettőt, addig csak ne legyenek ilyen elvárásaik.
29/N
Elolvastam a kommenteket. Míg nem írtál bővebben a tesódról, addig én is úgy gondoltam, egyik nő sem normális, plusz te gyerekes vagy. Így a feleségednek adok igazat.
Igen, igaza van, a tesód kihasznál. A testvéri kapcsolat nem arról szól, hogy pénzelem, eltartom... Felnőtt nő, dolgozzon, ne tőletek kérjen. Az, hogy a nejed elvárja, ha már házasok vagytok, igenis kettőtök életére menjen el a pénz, amit megkerestek, nem kihasználás. Gondolom nem az b*ssza a csőrét, hogy így nem vehet Gucci táskát... Hanem, ahogy írod, nektek sincs sok pénzeket, magatokért dolgoztok, nem egy felnőtt, munkaképes, de lusta disznó nőért, akár a testvéred, akár nem.
Tutyimutyi vagy, megérdemelné a feleséged, hogy elhagyjon, mert ilyen férfinak hogy szüljön ő egyszer gyereket? (nem írtad, hogy lenne gyereketek)
Én is választás elé állítanálak a feleséged helyében. Az, hogy a tesód is ezt merte tenni, az a pofátlanság netovábbja... És ezek szerint jól tudja, hogy ennyire megingatható vagy, mert egy olyan férfi, aki tudja, hogy a feleségét akarja és épeszű, az ezen nem gondolkodik.
Nem mondom, hogy soha ne szólj többet a nővéredhez, segítsd, de ne pénzzel, hanem segíts neki az álláskeresésben! Ne engedd magadat többé kihasználni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!