Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha a férjed kiakadn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a férjed kiakadna azon,hogy edzőterembe szeretnél járni?

Figyelt kérdés
Egy ideje már járok fittness órákra de kicsit elegem lett az ottani rendszerből. Lemondják, vagy mivel előre felkell iratkozni és mi mondjuk le az edző nem nézi jó szemmel stb. A konditerembe akkor mennék amikor akarok,nem ennyire kötött hogy pl péntekente 18:00-19:00ig hanem amikor akarok megyek. Eléggé kiakadt a férjem,szerintem azthiszi pasizni megyek de én csak szeretném ha tónusosabb lennék mivel elég vékony vagyok. Ő nem igazán törődik ilyen szinten a külsejével. Mit tennél,hogyan reagálnál,hogy ne érezze azt sem esetleg már ő nem elég jó vagy bármi?

2022. febr. 7. 17:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
7%
elég nagy eséllyel félredugás lesz ebből
2022. febr. 7. 17:40
 2/15 A kérdező kommentje:
Ki részéről, a férjem részéről? 🤔
2022. febr. 7. 17:41
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extrát, megmondanám, hogy mikor/hova megyek, vagy mikor érek haza. Ha nincs titok, akkor kiakadás sincs.
2022. febr. 7. 17:49
 4/15 anonim ***** válasza:
78%

"szerintem azthiszi pasizni megyek"

Miből gondolod, hogy azt hiszi?

2022. febr. 7. 18:03
 5/15 anonim ***** válasza:
25%
Nem igazán illetek egymáshoz.
2022. febr. 7. 18:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem soha nem szabhatná meg senki, mit tegyek.

autonóm ember vagy, nem a tulajdona.

én táncolni járok egy stúdióba újabban, igaz, szingli vagyok, de ha ezt bármikor megtiltaná nekem egy pasi, még azon napon szakítanék vele.

2022. febr. 7. 18:46
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát biztos hogy meg se fordulna a fejemben az utolsó mondatod. Ügy hülyeség ahogy van. Elmegyek edzeni és azon aggódjak hogy ő otthon kesereg hogy nem elég jó hozzám? Mivan? Ennek se füle se farka.

Egyébként soha életemben 18 éves korom óta nem mentem úgy sehova hogy ahhoz bárki engedélye vagy jóváhagyása kelljen.

Szóval én semmit nem tennék hogy jobban érezze magát, mert annyira kivan attól hogy edzeni járok (wtf?). A bizonytalanságaival mindenki kezdjen saját maga valamit, nekem semmi közöm hozzá.

(Bár meg vagyok róla győződve hogy ez is egy ilyen alárendelődő nőről szóló kamukérdés, annyira semmi értelme, de azért válaszoltam mit tennék.)

2022. febr. 7. 18:55
 8/15 anonim ***** válasza:
25%
Nàlunk is ez a helyzet.Akkor megyek mikor nincs otthon és nem mondom meg,hogy edzeni voltam
2022. febr. 7. 19:06
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé kiakadt a férjem - akadjon, az ő problémája, ha rémeket lát.

Egyébként nem lennék olyan emberrel, aki passzív-agresszíven korlátozna bármiben is.

2022. febr. 7. 19:38
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mikor szabná meg nekem bárki is, hogy hova mehetek meg hova nem… Ne vicceljünk már! Ráadásul pont az edzőterembe járáson kell kiakadni?? Nem is értem, miért fáj neki, hogy teszel a külsődért?
2022. febr. 7. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!