Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha a férjed kiakadn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a férjed kiakadna azon,hogy edzőterembe szeretnél járni?

Figyelt kérdés
Egy ideje már járok fittness órákra de kicsit elegem lett az ottani rendszerből. Lemondják, vagy mivel előre felkell iratkozni és mi mondjuk le az edző nem nézi jó szemmel stb. A konditerembe akkor mennék amikor akarok,nem ennyire kötött hogy pl péntekente 18:00-19:00ig hanem amikor akarok megyek. Eléggé kiakadt a férjem,szerintem azthiszi pasizni megyek de én csak szeretném ha tónusosabb lennék mivel elég vékony vagyok. Ő nem igazán törődik ilyen szinten a külsejével. Mit tennél,hogyan reagálnál,hogy ne érezze azt sem esetleg már ő nem elég jó vagy bármi?

2022. febr. 7. 17:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én sem értem... Tényleg nem
2022. febr. 7. 19:53
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki félrebaxik, csak mindegyik tagadja! :D
2022. febr. 7. 20:05
 13/15 anonim ***** válasza:
23%
Én minden nőt kondira biztatok. Én nem kondizok, de futok, ami sokkal jobb
2022. febr. 7. 20:15
 14/15 Lachesys ***** válasza:
100%
A férjed önbizalom hiányos, és fél, ha jobb no leszel akkor majd más férfiak is legyeskednek körülötted. Az én pasim kifejezetten biztat, három hónapja járok személyi edzohoz, végre az alfelem kezd a lapos alfoldbol domborulatta változni, és haspolot is felveszek már, hétvégén épp moziban voltunk és kifejezetten tetszett neki hogy egyre csinosabban öltözom, és hogy mennyien megnéznek 🤷 én is élvezem. De a legjobban azt hogy a pasim le sem veszi rólam a szemét és nem tud úgy elmenni mellettem hogy ne fogja meg a fenekem 😁 beszélgess el a férjeddel, de engem lelombozna ez a viselkedes
2022. febr. 7. 20:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Cipeld el magaddal edzeni.
2022. febr. 7. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!