Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem gyereket akar én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem gyereket akar én pedig nem,mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

19 éves volt a feleségem én pedig 37, mikor megismerkedtünk egymással.

Akkor egyikünk se akart gyereket,az elmúlt években rengeteget utaztunk,szórakoztunk

jól éreztük magunkat.

Tavaly mikor 27 volt össze is házasodtunk.

Viszont az idei évben elővette a gyerek témát,hogy idővel lehetne nekünk is,nekem azóta se változott erről a véleményem.

Nem tudom mit csináljak.

Sose akartam gyereket.

2023. jún. 1. 10:56
 81/95 anonim ***** válasza:
61%
Vén kappan is lennél te már egy gyerekhez. Inkább a nagyapja lehetnél semmint az apja. Dugod a "lányodat", aztán még gyerek is legyen? Inkább ne. A feleséged se normális, ebben nagyon összeilletek.
2023. aug. 31. 14:02
 82/95 anonim ***** válasza:
14%
Miért? A vén g.cihuszár Czeizelnek 80 évesen fogant a gyereke, az nem baj? :)
2023. aug. 31. 15:00
 83/95 anonim ***** válasza:
52%

"A feleségem gyereket akar én pedig nem, mitévő legyek?"

Sajnos ő a főnök, ha nem vagy terméketlen vagy nem vagy elköttetve, akkor megszívtad... :D

2023. aug. 31. 15:49
 84/95 anonim ***** válasza:
45%
82. Ha ez igaz, akkor az a faszi egy felelőtlen 💩 alak.
2023. aug. 31. 15:49
 85/95 anonim ***** válasza:
70%
83. Ha mostanában nem húzott gumit, vagy nem fog innentől, ( amit ő vásárolt és ellenőrzött nincs e pl kiszúrva) akkor megszívta.
2023. aug. 31. 15:51
 86/95 anonim ***** válasza:
57%

"A feleségem gyereket akar én pedig nem, mitévő legyek?"

Szerintem büntesd szexmegvonással. Ha ezután mégis gyereke lesz, az nem a te sarad. :D

2023. aug. 31. 15:58
 87/95 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem mindig is akart gyereket, csak arra várt, hogy elvedd feleségül, elteljen egy kis idő utána és majd coming outol, te pedig szépen beadod a derekad. És szerintem pontosan ez történik most, már barátkozol a gondolattal. :)
2023. aug. 31. 16:00
 88/95 anonim ***** válasza:
54%

87) Vagy - kapaszkodj meg - 19 éves fejjel egyszerűen mást gondolt a jövőjéről, mint közel egy évtized elteltével 🤯

De nyilvn sokkal valószínűbb a fondorlat és ármány mindenhol 🙄

2023. aug. 31. 17:41
 89/95 anonim ***** válasza:
17%
Gratulálhatunk, kérdező, hogy apuka leszel? :) Én szívesen mennék szülői értekezletre, ha lenne gyerekem. :)
2023. aug. 31. 21:27
 90/95 anonim ***** válasza:
75%
Mondd meg neki, hogy te még mindig nem szeretnél. Valószínű, hogy el kell majd válnotok. Örülj, hogy eddig jó volt együtt.
2023. szept. 1. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!