Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem gyereket akar én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem gyereket akar én pedig nem,mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

19 éves volt a feleségem én pedig 37, mikor megismerkedtünk egymással.

Akkor egyikünk se akart gyereket,az elmúlt években rengeteget utaztunk,szórakoztunk

jól éreztük magunkat.

Tavaly mikor 27 volt össze is házasodtunk.

Viszont az idei évben elővette a gyerek témát,hogy idővel lehetne nekünk is,nekem azóta se változott erről a véleményem.

Nem tudom mit csináljak.

Sose akartam gyereket.

2023. jún. 1. 10:56
 61/95 anonim ***** válasza:
30%
*nők
2023. jún. 2. 12:02
 62/95 anonim válasza:
100%
Ez egy olyan kérdés, amit meg lehet próbálni előre tisztátni. De nem valószínű, hogy sikerül, mert erről az ember vélekedése vátozik. Nyolc évig nem került elő a téma? Szerintem felelőtlenség volt összeházasodni, ha egy ilyen komoly témában nincs egyetértés. Nálunk ez a kérdés akkor merült fel, amikor még jegyben jártunk: mi mindketten akartunk gyereket, de nem sikerült. A menyasszonyom azt mondta, most még nem késő külön utakat választani. Én azt mondtam neki, hogy vele maradok. Utána lett két gyerekünk, máig együtt vagyunk. Ha azt érzed, hogy mindenképp ő az igazi, aki mellett leélnéd az életed, akkor próbáld meg elképzelni, mit jelente neked, mivel járna, ha apa lennél. És ha ez túl sok, akkor inkább válj el tőle. Húsz év korkülönbségnél egy ilyen döntés érthető volna.
2023. jún. 12. 14:21
 63/95 anonim ***** válasza:
94%

Basszus, ha valaki számonkérné rajtam a hajmeresztő baromságokat, amiket 19 évesen tutibiztosnak hittem magamról és az életről... 😂

De mindegy is, kinek van igaza, soha nem működik, ha az egyik akar gyereket, a másik nem. Szerintem engedd el.

2023. jún. 22. 15:30
 64/95 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk pont fordítva van. De nem fogunk emiatt elválni.
2023. jún. 25. 21:03
 65/95 anonim ***** válasza:
10%
Engedd, hogy csináltasson valakivel egy gyereket és neveld fel szépen! Így akkor neked továbbra sem lesz gyereked, neki meg igen. Minden oké.
2023. aug. 26. 09:31
 66/95 anonim ***** válasza:
100%
Válj el tőle. Ennyi.
2023. aug. 30. 15:09
 67/95 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nincs meg a válás húzz gumit , mert simán lehet, hogy titokban akarna teherbe esni , abortuszra meg már nem kényszerítheted. És akkor lesz gyereked, ha akarod ha nem. De a legjobb ha innentől hozzá se érsz, és elváltok.
2023. aug. 30. 15:17
 68/95 anonim ***** válasza:
23%

"Az idei évtől házasság után, 28 évesen akar gyereket."

30 évesen szülik az első gyereket átlagban a nők napjainkban.

Változik az ember, mig tiniből 30 lesz, te persze már akkor sem voltál fiatal, és túl koros átlagban a gyerekhez, a te döntésed nyilván stabilabb volt, mint egy fiatalé.

SOk időd nincs vacilálni, mert nagypapának fognak nézni a gyerek mellett.

2023. aug. 30. 15:40
 69/95 anonim ***** válasza:
69%

"A feleségem gyereket akar én pedig nem,mi tévő legyek?"

Miért nem magadnak teszed fel ezt a kérdést? 😂

2023. aug. 30. 16:18
 70/95 anonim ***** válasza:

"Kiveve, ha vallalkozo es minimalberre van bejelentve"

Ha túl nagy az eltérés az életszínvonal és bevallott jövedelem között, akkor az előbbihez igazitanak, és kellemetlen helyzetbe is kerülhet, adócsalás, egyebek.

2023. aug. 30. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!