Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem gyereket akar én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem gyereket akar én pedig nem,mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

19 éves volt a feleségem én pedig 37, mikor megismerkedtünk egymással.

Akkor egyikünk se akart gyereket,az elmúlt években rengeteget utaztunk,szórakoztunk

jól éreztük magunkat.

Tavaly mikor 27 volt össze is házasodtunk.

Viszont az idei évben elővette a gyerek témát,hogy idővel lehetne nekünk is,nekem azóta se változott erről a véleményem.

Nem tudom mit csináljak.

Sose akartam gyereket.

2023. jún. 1. 10:56
 71/95 anonim ***** válasza:
55%

Akik azt írják, hogy szegény lány csak 19 éves volt, és teljesen normális, hogy meggondolta magát, azok elolvasták, amit a kérdező írt? A lány egészen 27 éves koráig kategorikusan kijelentette, hogy márpedig soha nem akar gyereket.

Az ilyen buta libák miatt nem veszik komolyan azokat, akik azt mondják, hogy egyáltalán nem akarnak gyereket és tényleg nem akarnak. Az ilyenek miatt kell nekem még 30 fölött is azt hallgatnom, hogy "majd úgyis meggondolod magad".

Légy szíves egy 27 éves hadd legyen már felelősségre vonható a dolgokért, amiket kijelent.

Kérdező, menekülj minél hamarabb, különben lesz gyereked, ha akarod, ha nem.

2023. aug. 30. 17:35
 72/95 anonim ***** válasza:
15%

Eleve nem értem minek házasodik valaki, ha nem akar gyereket? Miért nem éltek csak együtt ameddig jól érzitek magatokat egymással?

Egy barátom soha nem vette el a gyermekei anyját, mégis felneveltek együtt két szép és egészséges gyereket. Így is állandóan azt kellett hallgatnia a párjától, hogy "biztos megcsalsz", hát még ha össze is házasodtak volna, akkor miket vágott volna a fejéhez...

2023. aug. 30. 18:35
 73/95 anonim válasza:
83%
Nem egyértelmű, hogy már jóval a házasság előtt tudta-e, hogy kell neki a gyerek, vagy tényleg most tört csak rá a vágy. Bár eléggé gyanús a sztori. Mindenesetre igenis előfordul, hogy megváltozik a vélemény ebben a kérdésben (hozzátenném, nem csak a szokásos 'megérett hozzá/ kifut az időből' módon: én pl 24 éves korom környékén kifejezetten akartam több gyereket is - aztán azóta úgy alakítottam az életem, hogy minden anyagi kényelmem megvan, ezen kívül olyan mértékű szabadságom is, hogy most 36 évesen elképzelni nem tudom, hogy ezt az egészet egy gyerekkel elqrjam). A lényeg, hogy bármi is legyen az oka, ha te kategorikusan tutira érzed egész életedben, hogy nem akarsz, akkor menekülj, mert ez nagy valószínűséggel nem fog megváltozni. És hát egy emberi élet azért nem játék, a sajátod mellett nyilván a gyerekét is teljes mértékig tönkretenné, hogy az egyik szülője soha nem is akarta.
2023. aug. 30. 19:34
 74/95 anonim ***** válasza:
29%

Bárki érezhet máshogy, mint előtte.

A lány egészen 27 éves koráig kategorikusan kijelentette, hogy márpedig soha nem akar gyereket."

"

Ezt hol olvastad, Mucuka?

2023. aug. 30. 20:00
 75/95 anonim ***** válasza:
70%

Köttesd el magad és nem lesz gyereked akkor sem, ha a drága feleséged belegebed.

Elsőnek elég, ha közlöd vele ezt és figyeled a reakcióját.

2023. aug. 30. 20:10
 76/95 anonim ***** válasza:
70%
Ha eddig úgy szexeltetek és ezután nem veszi be fogalmazásgátlót, akkor úgyis előbb-utóbb béka nyől a hasába, úgyhogy majd beletörődsz és szépen felneveled a porontyot! :)
2023. aug. 30. 20:12
 77/95 anonim ***** válasza:
72%

72. Szerencsére a gyerek nem előfeltétele a házasságkötésnek. Attól hogy vannak párok akik nem akarnak gyereket, még összeházasodhatnak.

Pl mi sem akarunk gyereket a férjemmel, soha, mégis vágytunk rá hogy ne egy szimpla pasim csajom kapcsolatban éldegéljünk, hanem hivatalosan, törvényesen is hozzátartozói legyünk egymásnak. Férj és feleség.

Már miért kéne beérni az együttéléssel, ha ennél többre vágyik egy pár? Szerencsére a házasság nem csak a szaporodók privilégiuma. Megteheti a többi földi halandó is.

2023. aug. 30. 21:44
 78/95 anonim ***** válasza:
89%

71-es vagyok, vagyis Mucuka, és a kérdező kommentjében olvastam a 11. számú kommentben ;)

Szószerint idézem:

"kategorikusan ugyanúgy mint én nem akart eddig gyereket, egészen pár hónappal ezelőttig."

Üdv,

Mucuka

2023. aug. 31. 05:31
 79/95 anonim ***** válasza:
54%
Na, mire jutottál, kérdező? Teljesen elárulva érzed magad és kiábrándultál a feleségedből ezután?
2023. aug. 31. 11:29
 80/95 anonim ***** válasza:
58%
A házasságkötés öröklés, özvegyi nyugdíj, vállalkozás, hitelfelvétel stb. szempontjából is más alapokat teremt, mint egy szimpla együttélés. Nem a pulyagyártás az értelme!
2023. aug. 31. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!