Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem gyereket akar én pedig nem,mi tévő legyek?
19 éves volt a feleségem én pedig 37, mikor megismerkedtünk egymással.
Akkor egyikünk se akart gyereket,az elmúlt években rengeteget utaztunk,szórakoztunk
jól éreztük magunkat.
Tavaly mikor 27 volt össze is házasodtunk.
Viszont az idei évben elővette a gyerek témát,hogy idővel lehetne nekünk is,nekem azóta se változott erről a véleményem.
Nem tudom mit csináljak.
Sose akartam gyereket.
Akik azt írják, hogy szegény lány csak 19 éves volt, és teljesen normális, hogy meggondolta magát, azok elolvasták, amit a kérdező írt? A lány egészen 27 éves koráig kategorikusan kijelentette, hogy márpedig soha nem akar gyereket.
Az ilyen buta libák miatt nem veszik komolyan azokat, akik azt mondják, hogy egyáltalán nem akarnak gyereket és tényleg nem akarnak. Az ilyenek miatt kell nekem még 30 fölött is azt hallgatnom, hogy "majd úgyis meggondolod magad".
Légy szíves egy 27 éves hadd legyen már felelősségre vonható a dolgokért, amiket kijelent.
Kérdező, menekülj minél hamarabb, különben lesz gyereked, ha akarod, ha nem.
Eleve nem értem minek házasodik valaki, ha nem akar gyereket? Miért nem éltek csak együtt ameddig jól érzitek magatokat egymással?
Egy barátom soha nem vette el a gyermekei anyját, mégis felneveltek együtt két szép és egészséges gyereket. Így is állandóan azt kellett hallgatnia a párjától, hogy "biztos megcsalsz", hát még ha össze is házasodtak volna, akkor miket vágott volna a fejéhez...
Bárki érezhet máshogy, mint előtte.
A lány egészen 27 éves koráig kategorikusan kijelentette, hogy márpedig soha nem akar gyereket."
"
Ezt hol olvastad, Mucuka?
Köttesd el magad és nem lesz gyereked akkor sem, ha a drága feleséged belegebed.
Elsőnek elég, ha közlöd vele ezt és figyeled a reakcióját.
72. Szerencsére a gyerek nem előfeltétele a házasságkötésnek. Attól hogy vannak párok akik nem akarnak gyereket, még összeházasodhatnak.
Pl mi sem akarunk gyereket a férjemmel, soha, mégis vágytunk rá hogy ne egy szimpla pasim csajom kapcsolatban éldegéljünk, hanem hivatalosan, törvényesen is hozzátartozói legyünk egymásnak. Férj és feleség.
Már miért kéne beérni az együttéléssel, ha ennél többre vágyik egy pár? Szerencsére a házasság nem csak a szaporodók privilégiuma. Megteheti a többi földi halandó is.
71-es vagyok, vagyis Mucuka, és a kérdező kommentjében olvastam a 11. számú kommentben ;)
Szószerint idézem:
"kategorikusan ugyanúgy mint én nem akart eddig gyereket, egészen pár hónappal ezelőttig."
Üdv,
Mucuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!