Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem gyereket akar én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem gyereket akar én pedig nem,mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

19 éves volt a feleségem én pedig 37, mikor megismerkedtünk egymással.

Akkor egyikünk se akart gyereket,az elmúlt években rengeteget utaztunk,szórakoztunk

jól éreztük magunkat.

Tavaly mikor 27 volt össze is házasodtunk.

Viszont az idei évben elővette a gyerek témát,hogy idővel lehetne nekünk is,nekem azóta se változott erről a véleményem.

Nem tudom mit csináljak.

Sose akartam gyereket.

2023. jún. 1. 10:56
 51/95 anonim ***** válasza:
100%

Én Magyarországon élek. Egyedül neveltem fel egy gyereket 20000-es gyt kíséretében. Vannak nők valóban, akik jó helyre fekszenek, és nem ingyen. Ezzel nem vitatkozom. De azért ennyi milliárdos, bőkezű pasas nincsen az országban,hogy a nők sikeresen elérjék azt a célt, amiről írsz. A legtöbb gazdag és nem gazdag pasas kvára sóher. A bíróság meg válás esetén nem fog annyi pénzt megítélni, hogy anyuci is jól éljen belőle. 1-2 esetben lehet kivétel, de nyisd ki a szemed, hogy nem ez a többség. Hiába szeretne rengeteg nő királynőként élni válás után is, ez csak keveseknek sikerül. A gyerek(ek) megléte nem feltétlenül jelenti azt, hogy életük végéig ők is el lesznek tartva válàs esetén is. Többen belebuktak már ebbe az álomba, mint nem. A gyerek szülés nem egyenlő a gondtalan anyagi helyzettel, akármennyire gazdag a pali. Az a nő meg aki azt gondolja, hogy de, az meg is érdemli a sorsát, ha csak ezért szül.

2023. jún. 2. 03:38
 52/95 anonim ***** válasza:
22%
Hat én pedig több olyan not is tudnék mutatni itthon aki a gyerekből él és utána nem kellett elmennie dolgozni, mert ha el kellett volna menniük akkor a gyárba mentek volna, marpedig nincsenek ott!
2023. jún. 2. 03:49
 53/95 Oldfire ***** válasza:
6%
Bunkó vagy. Később mikor vén trotty leszel megfogod bánni. Nem lesz aki egy pohár vizet hozzon neked. Ha pedig nem csinálsz neki gyermeket, csinál neki más
2023. jún. 2. 06:43
 54/95 anonim ***** válasza:
92%
53 gyereket nem azért kell csinálni hogy rabszolgád legyen majd amikor vén trotty leszel
2023. jún. 2. 06:55
 55/95 anonim ***** válasza:
50%

37-es vagyok: szerintem arra számított, hogy meggondolja magát a kérdező.

Együtt vannak majdnem 10 éve, elvette feleségül, meg fogja tudni győzni.

Nem arra számított, hogy majd elválnak és rengeteg pénzt fog ő kapni gyerektartásként, hanem arra, hogy szül 1-2 gyereket és a férje eltartja őket (a felsorolt szabadidős tevékenységekből azért arra következtetek, hogy jómódú).

Gyerektartás pedig a férfi jövedelméhez igazítják:

A tartásdíj összegét gyermekenként általában a kötelezett átlagos jövedelmének tizenöt-huszonöt százalékában kell meghatározni. Az átlagos jövedelem megállapításánál rendszerint a kötelezettnek a kereset megindítását megelőző egy évi összes jövedelmére figyelemmel kell lenni.

2023. jún. 2. 08:46
 56/95 anonim ***** válasza:
16%
Kiveve, ha vallalkozo es minimalberre van bejelentve. A ceg amugy is kulon vagyonelemnek minosul.
2023. jún. 2. 08:51
 57/95 anonim ***** válasza:
100%
Elméletben vizsgálják az egész vagyoni helyzetét. Normális bíró nem 20 000 forintot ítél meg ha az apa egy 100 milliós lakásban lakik és 10 milliós autóval jár és saját, nyereséges cége van, hiába van minimálbérre bejelentve, mert nyilvánvaló, hogy NEM annyi a havi bevétele.
2023. jún. 2. 08:59
 58/95 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem pedig már itt az ideje a gyerek csinalashoz!A nod lassan kifut az időből!Hamarosan terméketlen lesz!Akkor pedig már nem fogan meg nála a gyerek!
2023. jún. 2. 11:38
 59/95 anonim ***** válasza:
11%
Előtte azért vegye fel a csokot is hogy valami haszna származzon belőle :D
2023. jún. 2. 11:53
 60/95 anonim ***** válasza:
84%

Tévedések elkerülése végett: a nök soha nem arra alapoznak, hogy egyedül maradnak a gyerekkel. Nagyon jól tudják, hogy az rossz üzlet. Ahogy az #55-ös írja, a cél az, hogy a gyerekkel magukhoz kössék a férfit. Régen ez az esetek többségében sikerült is, ma már kevésbé, de még tartja magát ez a fajta gondolkodás.

N

2023. jún. 2. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!