Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem gyereket akar én pedig nem,mi tévő legyek?
19 éves volt a feleségem én pedig 37, mikor megismerkedtünk egymással.
Akkor egyikünk se akart gyereket,az elmúlt években rengeteget utaztunk,szórakoztunk
jól éreztük magunkat.
Tavaly mikor 27 volt össze is házasodtunk.
Viszont az idei évben elővette a gyerek témát,hogy idővel lehetne nekünk is,nekem azóta se változott erről a véleményem.
Nem tudom mit csináljak.
Sose akartam gyereket.
Egyébként miért vetted el feleségül?
A házasság intézménye leginkább gyerekek mellett értelmezhető, egyébként egy egyszerű végrendelet is teljesen lefed mindent amit a házasság.
Most azt kár kifejtenem, hogy butaság volt azt hinned, hogy örökké tinilány marad, megtették már előttem elegen.
Az élet változik. Ami nem rugalmas, az törni fog. Dönthetsz, hogy rugalmas leszel, és alkalmazkodsz, vagy törsz és válsz. Azt viszont semmi esetre se próbáld be, hogy az egyiket tervezed és a másikat csinálod, azzal csak tönkreteszel másokat is. Szóval javaslom válj el inkább most, ne akkor, amikor gyerek is lesz.
"19 éves volt a feleségem én pedig 37, mikor megismerkedtünk egymással."
A gyomrom felfordul tőled, hímringyó.
22#
Miért?
Jaj, srácok, maradjatok már. Vannak kapcsolatok ahol bizony sok év korkülönbség van és van ahol ez teljesen jól működik. Épp most kértek fel keresztszülőnek egy barátomék ahol a csaj 28 a csávó 49 (ráadásul alacsonyabb és csóróbb mint a csaj:D) és igencsak idilli a házasságuk, nagyon szép családi harmóniájuk van.
Teljesen fölösleges leszólni egyiket vagy másikat, hisz ha leszólod a férfit, miért nem szólod le a nőt, aki pontosan ugyanúgy ment bele a kapcsolatba, ahogy a férfi? Ha meg leszólod mindkettőt... akkor minek?:D Csak azért, hogy lobogtassa a szél a pofádat és jobbnak érezd magad másoknál?
24: es a csaj itt is tini volt, amikor osszejott a majd' 40 eves bacsival?
Mert itt ez a gond, nem feltetlenul a korkulonbseg.
"nem akart akkor se,de nem akart 25 évesen se gyereket,"
Manapság az első gyermeküket 29-30 évesen szülik a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!