Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem gyereket akar én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem gyereket akar én pedig nem,mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

19 éves volt a feleségem én pedig 37, mikor megismerkedtünk egymással.

Akkor egyikünk se akart gyereket,az elmúlt években rengeteget utaztunk,szórakoztunk

jól éreztük magunkat.

Tavaly mikor 27 volt össze is házasodtunk.

Viszont az idei évben elővette a gyerek témát,hogy idővel lehetne nekünk is,nekem azóta se változott erről a véleményem.

Nem tudom mit csináljak.

Sose akartam gyereket.

2023. jún. 1. 10:56
 41/95 anonim ***** válasza:
22%
Azok a cigányok, akik pár tízezerért leszülnek. Csak simán elvett egy gyereket.
2023. jún. 1. 19:06
 42/95 anonim ***** válasza:
93%

A gold diggerek hiába szülnek halomra akár, ha a pasi tényleg rájuk un, akkor vége.

Ha a pasas milliókat keres, a gyt akkor sem lesz havonta milliós összeg. Max. ha apuci saját magától fizet ennyit. De nem ez az általános.

2023. jún. 1. 19:48
 43/95 anonim ***** válasza:
20%

42 de te a Marson élsz?

Nem látod hogy mennyi nőnek az az egyetlen célja hogy k.urvalkodhasson egy Sugar daddy mellett és amint összejönnek csak azon ügyködik hogy beszülje a gyereket?

1000 példát tudnék hozni

Hány olyan no van aki a gyerektartasbol el?

2023. jún. 1. 20:01
 44/95 anonim ***** válasza:
88%
Kuurva kevés. Mondjuk mit nevezel életnek? Tengődni a cigánysoron?
2023. jún. 1. 20:38
 45/95 anonim ***** válasza:
11%

A cigánysoron pont nem a gold diggerek vannak 😂

Keress rá: nadia ferreira

23 évesen most szüli be a gyereket a milliomos nagyapának

Szted ő nem ebből fog élni ezek után?? Meghogy a gyerek megörökölje a pénzt?

2023. jún. 1. 21:03
 46/95 anonim ***** válasza:
11%

[link]

Tessek itt a papa akivel felcsinaltatta magát a 💰ért

2023. jún. 1. 21:04
 47/95 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudni, mennyire volt őszinte már 19 évesen is a kijelentése, hogy nem akar gyereket.

Persze az is lehet, hogy mostanra kipipálta az életben elérhető célokat, amik önbizalmat adhatnak neki, körbenézett, mije nincs még a többi nőhöz képest, és hopp, gyerek még nincs! Az is keeelll!

Rózsaszín, csillámporos-tejszínhabos cukormazsola posztok ömlenek a közösségi oldalakon, reklámokon a gyerekvállalásról, bedőlt nekik.

- Kérj 2 hétre gyereket... bébit, bölcsiset stb. "kölcsön" (ingyen bébiszitterkedést vállalj ismerősöknek)

- Kezdd el tudatosítani benne, hogy mik a valódi velejárói és gyakori következményei, károsodásai egy terhességnek, és szülésnek. Naponta keress ki 2-3 orvosi cikket, példákkal, és küld el neki, beszéljetek róla.

- Ultragyorsan jelentkezz be pl. szlovákiába vazektómiára! Igaz, hogy 40 éves kortól már itthon is kérelmezheted, de 2x 6 hónap a várakozási idő, ne rizikózz! A legjobb, ha egyszer csak eleve elkötve állítasz haza, a reakciójából egyértelműen ki fog derülni, hogy TE vagy-e neki fontos, vagy csak egy eltartó spermadonort keresett.

2023. jún. 1. 22:22
 48/95 anonim ***** válasza:
54%

Magyarorazágon rohadtul nem éri meg gyereket szülni egy olyan faszinak aki nem akar, mert kevés a kötelező gyerektartás. Amerikában nem tudom hogy van, nem is érdekel, itthon pár tízezer Ft szokott lenni, és van felső határa, tehát csak egy bizonyos összegig arányos a keresettel. Úgyhogy itthon nincs olyan nő aki a gyerektartásból él. Olyan férfi aki fizet a gyereke után max 20-30 ezer Ft-ot viszont rengeteg.

Kérdező, ebből válás lesz. Mi is jártunk sok helyre gyerek előtt, de pont leszartam hogy születése után pár hónapig nem mentünk külföldre, mert az hogy ő van mindennél nagyobb boldogság nekem. Igen, egy gyerek mindent felforgat. Épp ez a jó benne.

2023. jún. 1. 22:53
 49/95 anonim ***** válasza:
94%
Sok választási lehetőség nincsen.Lesz gyerek még akkor is ha te nem akarsz vagy elválnak az útjaitok esetleg sikerül lebeszélni ami eléggé önző dolog.
2023. jún. 1. 23:06
 50/95 anonim ***** válasza:
85%

Persze a gyerektartádsból él🤣🤣🤣az év vicce...a gyerek alap dolgai nem jönnek ki belőle.

És addig lesz olyan nő aki a pénzre megy, amíg van sok olyan ostoba pasi, akinek ez jó.

2023. jún. 1. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!