Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a perverz emiatt?

Figyelt kérdés

Nekem van valami izgató abban, amikor egy gyönyörű, vékony/sportos/modell alkatú nőnek megváltozik a teste gyerekvállalás után. Marad egy kis pocak, megvastagodnak és kicsit husisabbak lesznek a lábai, stb. Tehát az a szülés utáni 5-10 kiló. Szerintem gyönyörűen tud állni egy szülés utáni nőn.

Egyedül vagyok ezzel?

2023. máj. 31. 12:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Nem vagy egyedül. Én is így vagyok vele!
2023. máj. 31. 12:09
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Nehogy már egy kis husi hájacska itt ott egy nőn perverz dolog legyen. Erre a vékonyság mániára csak az incelek hajlamosak. Ezért is nincs nőjük szerencsére.
2023. máj. 31. 12:14
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Gyerekvállalás után? Alapból nem tetszik?
2023. máj. 31. 12:27
 4/12 anonim ***** válasza:
2%
Kérdező, találsz ilyen kérdés nélkül is elég igénytelen tehén feministát itt, bár ha neked jók ezek a megsavanyodott hárpiák, lelked rajta.
2023. máj. 31. 12:30
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
4.Ô legalább talál valamit, míg te meg csak vered magadnak egyedül. 😂
2023. máj. 31. 13:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Itt egy alapbol modell testu norol van szo , nem olyanrol aki alapbol hájas mert az egy elefant lesz szules utan is.. xd
2023. máj. 31. 15:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen. Nem mindegy hogy mi a kiindulópont. Volt magas 85 kilós csajom. De biztos nem tetszett volna 110 kilósan terhesen...
2023. máj. 31. 22:41
 8/12 anonim ***** válasza:
70%

Nem válaszol, de akkor legyen.

(És ezek nem az én érzéseim & gondolataim, nekem is hányingerem van tőle.)

Mivel kiemeled, hogy eleve soványnak kell lennie és terhességben kell elhíznia, ezért valami breeding kink lehet, amikor az izgat szexuálisan, hogy megtermékenyítesz valakit, illetve hogy a te gyereked kihordásába "ment tönkre" a teste. Ez a fétisek közt egy ilyen *ultimate* ledominálás, hogy a nő teste a te szaporodásodra lett "elhasználva".

2023. máj. 31. 22:47
 9/12 anonim ***** válasza:
7. Azt lett volna 130 is..
2023. máj. 31. 22:48
 10/12 A kérdező kommentje:

Azért emelem ki, hogy alapból vékony, mert ha valaki együtt van egy husisabb 75 kilós lánnyal, akkor ott nem olyan meglepő, ha a párját nem zavarja mondjuk még plusz 5. Nem is olyan látványos.

Inkább azoktól hallani a problémázást, akiknek a barátnője vékony, és erre a testre jön rá egy kevés. Náluk látványosabb is a változás. És nem azért tetszik, mert tönkremenne a teste.. pont ellenkezőleg. Az egészséget, a megállapodást, egy új életszakaszt szimbolizál nekem, plusz valamiért a szexuális vonzalmát is megfűszerezi a megváltozott teste.

2023. jún. 1. 09:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!