Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi tévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek van egy legjobb fiu baratja 7 éve,elottem 2x lefekudt vele mindkétszer szingli volt,de ennyi azóta semmi. 1 honapja baratnom nagyon stresszes idoszakon ment keresztul,munka es otthon az anyja meg az apja is kikeszitette plusz van ket lova tehat tenyleg elegge stresszes elete van es hat nyilvan masfel eve vagyok vele es nehezen ertettem meg az ő gondolat menetét holott tudtam,hogy túl vallalja magát. Lenyeg,hogy nem tamogattam elegge es ezzel a fiubarattal mint kiderult sokat beszelgettek illetve a tudtommal 1x taliztok is,majd most lattam meg,hogy a barinom baratnojenek ilyeneket irt: osszezavar a legjobb baratom,mert senki nem fog ugx megerteni mint o illetve semmilyen fiu irant nem fogok ilyen biztonsagot erezni,de a mostani paromat nagyon szeretem meg jol elvagyok vele nagyon. Valamint mindig felkavar ha tobbet beszelunk mert kozos az eletfelfogasunk es a szexualis jelenletet vagy utalasokat is nehez helyen kezelni. Valamint hiszek a fiu-lany baratsagban de csak ha nem mukodik a kemia. Ezt sunyi modon most tudtam meg mert beleneztem a telojaba sajnos. Hogyan kozoljem ezt vele? Egyaltalan most mi a helyes ut? Nekem eloadja,hogy csakis barat neki a csavo amit elhiszek,de ezt az erzelmi hullamvasutjat nekem abszolut nem mondja el.. magyaran en elviszem mindig mindenhova lefekszunk,segitek neki a lovak teren,de egyebkent nem ertem meg soha es nem vagyok ott neki mint a társ. Én ezt vettem ki belőle. Mit lehet tenni?

2023. máj. 31. 02:12
 1/8 anonim ***** válasza:
13%

Ne foglalkozz vele, hagyd rá, majd kiderül mit akar.

De ne nyaggasd ezzel, ne kérd számon az érzéseit mert azzal csak eltaszítod.

Ignoráld egy darabig és majd észreveszed hogy mennyire foglalkozik veled.

Ha ignorálod azzal számára érdekesebbnek fogsz tűnni szóval jobban fog hozzád kötődni.

2023. máj. 31. 03:45
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Hát nekem ez nem férne bele. Általában az ilyen jó barátok fúrják meg a kapcsolatokat. Nekem is van barátnőm és van egy elvileg jó barátnője, aki 30km-rel odébb jár főiskolára. Érdekes módon az elmúlt pár hónapban abszolút nem volt lényeges, hogy találkozzanak, most valamiért az lett. Konkrétan odáig fajult a vita a párommal, hogy majdnem vége lett a kapcsolatnak. Mivel távolabb élünk egymástól kizárólag hétvégén tudunk találkozni, amikor is ez a barátnő ráérne. Hát mondom mivel ez eddig baromira nem volt fontos ne haragudj ezt nem támogatom és nem vagyok ebben benne, nem fogok emiatt kihagyni egy hétvégét. A barátnő attól, hogy felső oktatásban vesz részt és 30kmrel van odébb (40 perc max vasúton), simán kivitelezhető a hétköznapi találkozás, tekintve hogy a párom kora délutánig dolgozik. Mellesleg ott lenne a péntek délután, a szombat délelőtt, illetve a vasárnap délután, amikor mi még / már nem vagyunk együtt hétvégén (néha foglalt csak kettőnk részére a szombat délelőtt egymással). Ezen felül többnyire szombat késő délutánra tudok odaérni hozzá, esetenként szombat reggel. 1 napunk van egymásra, amikor is ez a barátnő annyira rá van szállva, hogy nem bírják ki, hogy egy napig ne beszéljenek. Én ha a párommal vagyok, sose veszem elő a telefonom lévén, hogy nem sok idő jut egymásra törekszem arra, hogy minden időpillanat legyen kihasználva. Én jeleztem felé, hogy a barátnővel van 6 nap chatelni, meg találkozni, legyen kedves tiszteljen meg ő is és a barátnője is, hogy ezen az egy napon békén hagyják a másikat. Nyilván, ha közelebb élnénk totál másképp gondolkodnék, mert ott van, hogy egy 20kmes távolságra átugrom, és ott vagyok csak ez nem ugyanannyi. Most ott tartunk, hogy oké igazam van, de elmondtam a páromnak, ha hétvégén innentől egyszer is azt látom, hogy ír a barátnőjének (nem nézem a telefonját), csak nézem mit csinál, akkor én napszaktól függetlenül fogom magam és hazajövök, és akkor legyen a barátnőjével. Az emberek olykor túlzásokba tudnak esni, én törekszem minél többet tenni a páromért, a kapcsolatért, de egy ilyen barát, akinek hónapokig semmi nem volt fontos, most meg hirtelen az lett én ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. Én megértem, ha egy felső oktatás sok tanulással jár. Én is jártam suliba, 3 évet dolgoztam mellette heti 5 napot, hétvégén 12 órában, és igen komoly műszaki rajz házikat kellett beadni, mégis tudtam együtt lenni az akkori párommal is. Volt hogy akkor egyik napot kihagytam hétvégén cserébe telibe dolgoztam a hétköznapokat.
2023. máj. 31. 05:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos véget vetnék ennek a kapcsolatnak.

1, ilyen vagy, ha ez nem jó, kevés, akkor sajnálom.... (Mármint te)

2, mekkora xar már, hogy a barival gerjednek..... Hagyjuk már. Idő kérdése, hogy mikor lesz "szegény" csajod mély ponton és nyomja megint be neki, ő a megértő. Egyébként szerintem ő alapból nem is vonzódhatna hozzá, ha téged szeret.

3, ez majd felér 1 megcsalással, nyilván nem, de sunyi és hülyének néz, manipulál, kihasznál (de a bari érti csak meg, egyem a szívét....)

Szóval kuka, mert te fogsz pórul járni. Keress olyan csajt, aki azt értékeli aki és ami vagy, nem pedig a maga kénye kedve szerint akar megváltoztazni.

2023. máj. 31. 05:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen csaj kuka. Azért van veled mert a fiú barát, nem akar, csak dugni. De a csaj reménykedik hogy lesz ez még több is. Addig veled dug.
2023. máj. 31. 06:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nőként írom, hogy hagyd ezt a lányt, sosem leszel neki olyan fontos, mint a másik srác. Kb süt róla, hogy ha a bari kapcsolatot akarna, egyből otthagyja téged, de valószínűleg csak szexre kellene neki max.
2023. máj. 31. 07:26
 6/8 NTBS ***** válasza:
35%

Esetleg próbálj vele beszélgetni.

Mert az hiányzik neki.

2023. máj. 31. 07:30
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Ő a legjobb, de te is jó vagy... Ha megfelelő lenne a párkapcsolatotok, nem fantáziálna a "barátjáról".
2023. máj. 31. 09:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a baj 7-es, hogy ennek a kategóriának, soha semmi nem jó!
2023. jún. 1. 06:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!