Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik utat választanàtok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik utat választanàtok? Változtassak vagy lépjek?

Figyelt kérdés

Mióta babát várok, a férjem teljesen megváltozott, nem néz semmibe, sokat beszól, bánt, közben ő éli világát, megy mindenfelé, én nem tudok, de őt ez nem nagyon zavarja. Nem foglalkozik velem, kb annyiban kimerül a törődése, hogy teát és kávét csinál.

Kezdjek el én is mindenféle programot csinálni magamnak (talán most már jól leszek) vagy lépjek le, mert egyáltalán nem vagyok boldog?

Ő látszólag sokkal jobban érzi magát, mióta én ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerültem, mintha élvezné. Ő kiegyensúlyozott, elkezdett sportolni, most van jól, nem tudom nem észrevenni az összefüggést.

Szívem szerint lépnék, de elhamarkodottan sem szeretnék dönteni, felelős vagyok egy kisbabáért. Beszélni nem lehet vele, csak még jobban támad, hogy velem mennyi baj van... Nagyon elegem van már a rám osztott szerepből. Azon is gondolkodom, elutazom valahova néhány napra. Csak nem érezném biztonságban magam.

2023. máj. 15. 12:17
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
76%
Az előző párjával nem tudsz konzultálni?
2023. máj. 15. 20:25
 42/47 A kérdező kommentje:

Nem lehet ezt így eldönteni, korábbi kapcsolatban mi volt, becsúszott gyerek, alig voltak együtt. Csak most jutott nekem is eszembe, hogy lehet ott is meghülyült.

Olvastam egy könyvben ilyenről, hogy ahogy a nő anya lesz, már pocakban a babával, a férfi az anyjával azonosítja. Az anyjára nagyon haragszik, tele van sérelmekkel. De tényleg nem akarok már ilyenekkel foglalkozni, ki mit miért érez.

Munkahelyem abszolút családbarát, úgy gondolom, meg tudom oldani egyedül.

Feladatokról nem beszéltünk, most hogy kellett, volt, hogy kezébe vette a porszívót, ezen kívül mosógép, mosogatógép, főzés megy neki.

Ezzel el is lennék, ha közben nem nekem szólna be mindenért - én semmit sem csinálok jól... Ha épp olyanja van.

2023. máj. 15. 20:31
 43/47 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk olyan viszonyban, és nem is szeretnék. A lányukat nagyon szeretem, és ez kölcsönös, de az anyjával jobb a távolság.
2023. máj. 15. 20:33
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

Mi is épp küzdünk a babáért. Nekünk ez lesz a 3.-dik lombik, és elképzelhetetlennek tartom azt, hogy a párom ilyen gyökeresen megváltozzon a terhesség alatt.

A lombiknál a férfi is küzd, az inszeminaciónál is

(6-inszemünk volt ...) Emlékszem, nagyon megviselte a sikertelenség. Minden ultrahangra elkísért, minden negatív tesztnél magát hibáztatta. Persze nyilván nem őt hormonozzák immáron másfél éve, de ő teljesen átérzi.

Felfoghatatlan, hogy ha annyira akarta a babát, hogy a lombikot is végig csináltátok, ami rengeteg vizsgálattal, várakozással, injekciózással, és azért kiadásokkal is jár, most hogy hogy nem akarja igazán?

Kérdező, milyen volt a párod, amikor beteg voltál?

Mikor mondjuk gyomorbántalmaid voltak, de még nem voltál terhes pl? Vagy megfáztál stb?

Akkor is így viselkedett veled?

Amúgy rettentően sajnálom azt ami veled történik.

Kiszolgáltatott helyzetben vagy, és ő nem ápol, nincs ott veled a nehéz helyzetedben, mikor is ez lenne a normális.

Tudom hogy nehéz lenne elhagyni őt, de sokáig leszel még kiszolgáltatva, hiszen a babát majd ha megszületik elkell látnod, és valószínűleg nem fog neked ebben se igazán segíteni.

Én se értem mi történt vele, azt gondolnám ha már lombikba belemegy egy férfi, ott erős szövetség van a két fél között. Erős akarat, hogy babát szeretnének. Illetve ráadásul ő tudja is, milyen ha az embernek gyereke van, milyen a terhesség, mert van egy kislánya...

Annyira jó lenne, ha több segítséged lenne, hogy tudj lépni bármikor... :(

Ha lenne hová azonnal menni, és biztonságban lennék, én most lépnék a helyedben.

Ha úgy érzed biztonságosabbnak, lépj majd ha megszületik a pici, de az még pár hónap nem?

Addig hogy fogod elviselni ezt?

2023. máj. 16. 09:32
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

"pénteken megint megy, úgy, hogy a lányát rám hagyja, mert apás hétvége lesz"

Akkor vigye magával a lányát is, miért lennél vele te? Ki vagy te a gyerekének?

2023. máj. 17. 20:30
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Van valami fejlemény?
2023. jún. 2. 09:20
 47/47 anonim ***** válasza:

“felelős vagyok egy kisbabáért” – Ő is. És érted is.

Jó a külön számla. Ha kapsz gyest, akkor nem kell majd tőle kunyerálnod. Persze gáz, ha már ezen kell gondolkozni, de így nem leszel anyagilag kiszolgáltatott.

2023. jún. 3. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!