Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik utat választanàtok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik utat választanàtok? Változtassak vagy lépjek?

Figyelt kérdés

Mióta babát várok, a férjem teljesen megváltozott, nem néz semmibe, sokat beszól, bánt, közben ő éli világát, megy mindenfelé, én nem tudok, de őt ez nem nagyon zavarja. Nem foglalkozik velem, kb annyiban kimerül a törődése, hogy teát és kávét csinál.

Kezdjek el én is mindenféle programot csinálni magamnak (talán most már jól leszek) vagy lépjek le, mert egyáltalán nem vagyok boldog?

Ő látszólag sokkal jobban érzi magát, mióta én ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerültem, mintha élvezné. Ő kiegyensúlyozott, elkezdett sportolni, most van jól, nem tudom nem észrevenni az összefüggést.

Szívem szerint lépnék, de elhamarkodottan sem szeretnék dönteni, felelős vagyok egy kisbabáért. Beszélni nem lehet vele, csak még jobban támad, hogy velem mennyi baj van... Nagyon elegem van már a rám osztott szerepből. Azon is gondolkodom, elutazom valahova néhány napra. Csak nem érezném biztonságban magam.

2023. máj. 15. 12:17
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen, hogy némelyik hím ilyen zsigeri módon vezeti az életét. Egy terhes feleséggel ezt csinálni.

50f

2023. máj. 15. 14:28
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Hát, őszintén, nekem egy ilyen társ nem kellene. Semmit nem ad hozzá az életemhez, cserébe még boldogtalanná is tesz. Ha a terhesség alatt ilyen, én a fél karomat rátenném, hogy ugyanígy fog bánni veled, ha megszületik a gyerek. Ő elmegy mindenfelé, csak otthon ne kelljen lennie, megkérdezi majd, miért veszed a drágább pelenkát, miközben ő vagyonokat költ a szórakozásra, stb. Szerintem egyedülálló anyának is könnyebb lenni, mint egy ilyen herével egy háztartásban élni. Akkor legalább a gyerektartást fizetnie kell, és nem feléli az összes közös pénzeteket, rá nem kell főzni, mosni takarítani, a gyerek úgyis egyedül a te nyakadon maradna.

Én is terhes vagyok, nem is veszélyeztetett, de néha a semmiből olyan ólmos fáradtság tör rám, hogy megmozdulni alig tudok, és sokszor enni is alig bírok, vagy csak bizonyos dolgokat tudok öklendezés nélkül lenyomni a torkomon, ilyenkor pedig a férjem mindent megtesz azért, hogy jobban legyek. Akár átmegy a szomszéd városba boltba, hogy hozzon nekem valamit, amit meg bírok enni, ágyba hozza a kaját, elintéz mindent, amit tud, hogy aludni tudjak. Nyilván egyedül is meg tudnám oldani, ha muszáj lenne, de mivel ez az ő gyereke is, és a baromi kellemetlen tüneteket nem tudja átvenni tőlem, szerintem és szerinte is az a minimum, hogy igyekszik könnyebbé tenni nekem ezt az időszakot. Ja, és minderre a legtöbbször kérni sem kell, magától csinálja, ajánlja fel meg kérdezgeti, mit tehet értem. Ezt csak azért mondom, hogy nem minden férfi egy semmirekellő here, aki szerint csak addig van kötelessége, amíg a spermát kell szolgáltatni.

2023. máj. 15. 14:29
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

Mi is közös döntés alapján vállaltunk gyereket, kb a terhességem felétől ugyanígy fordult el tőlem a fiam apja. Csak néztem, ennek mi baja lett... a háta közepére se kellettem.

Mikor megszületett a gyerek, icipicit javult a helyzet, de szintén kihasználta a kiszolgáltatott helyzetemet, hogy nem dolgozom és ottvagyok a falu végi házban egy újszülöttel. Ha tett ki pénzt, ok, ha nem, akkor... akkor nem tudom. Beidegesedett, beült az autóba, otthagyott a pici gyerekkel napokra, azt se tudtam, merre jár, mikor jön haza.

Nagyon gáz volt.

És fogalmam sincs, mitől váltott át.

1,5 éves volt a gyerek, amikor elköltöztem vele.

2023. máj. 15. 14:32
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig ő pont az ilyen időkben fog egy önző bunkóként viselkedni.
2023. máj. 15. 14:32
 25/47 A kérdező kommentje:

Az egyszer fordult elő, hogy nem volt mit ennem, bár egyszer sem szabadna. De egyébként intézett mindent, kaját rendelt, bolt, gyógyszertár. Csak közben beindult, rám meg elkezdett ellenségként tekinteni. Elég sokat vagyok rosszul, főleg esténként, pont mikor itthon van, és olyan mintha nem hinné el...

Másrészt erőt ad neki az én gyengeségem, ez a legijesztőbb.

2023. máj. 15. 14:38
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

A fő baj, hogy nem veszi észre magát, hogy szerint ez így ok. Ha ezt elmondod neki és nem fogja fel, akkor kb. reménytelen eset.

Kérdezd meg, hogy ő mi érez, majd mondd el, hogy te mit érzel. Ha ez nem hatja meg, akkor kezd el építeni a lelépés útját. 50f

2023. máj. 15. 14:41
 27/47 A kérdező kommentje:
23-as,el tudom képzelni, hogy mi is erre jutnánk. Utólag te hogy látod, hogy könnyebb? Most lépni, vagy babával mikor már nem olyan pici?
2023. máj. 15. 15:07
 28/47 anonim ***** válasza:
67%

23 vagyok

Én végigbőgtem a terhességemet mert nagyon ragaszkodtam az apukához. Fel sem merült bennem, hogy útjára engedjem. Mindenképp együtt akartam vele nevelni a gyereket.

Apának egyébként ehhez képest egész jó lett, de nyilván a mi kapcsolatunk kuka lett. Nem gondolnám, hogy terhes nő képest hideg fejjel kirúgni a fsz férjét, mert megérdemelné. Nagyon is dolgozik ilyenkor az emberben az anyaság és hogy apát a gyerekének. Én nem nagyon várnék el tőle semmit és elkönyvelném, hogy nem számíthatok rá, de kivárnám, hogy megszülessen a baba.

2023. máj. 15. 15:11
 29/47 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy akitől van az első gyereke, terhesen lépett le. Elképzelhető, hogy hasonló okok miatt. Persze, nem tudom. Viszont látom, hogy azért törődik vele, a most hétvégével ellentétben viszi mindenhova. Szóval ezen nem aggódom. De ettől még lehet, hogy nekünk jobb lenne külön.
2023. máj. 15. 15:15
 30/47 anonim ***** válasza:
88%

"bár egyszer sem szabadna"

Pontosan.

Egyébként bocsi, de tipikus elnyomottként viselkedsz. Tök egyértelműek a cselekedetei, de te már kezded azt nézni, hogy hol tudnád ezeket a dolgait elbagatelizálni. Ural téged, már a gondolataidra is befolyással van. Az, hogy valaki megcsinál valamit, ami természetes, és elvárható lenne, nem teszi semmissé azt, hogy cserbenhagyott, és ellenségesen viselkedett. Lehet, hogy ilyen csak egyszer volt, de olyan, hogy lenéz, bunkó veled, olyan azért távolról sem csak egyszer történt meg.

A kérdés csak: mire vársz??

2023. máj. 15. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!