Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választanotok kéne a párotok és az álommelótok között melyiket választanátok?
A férjemmel házvásárlás előtt állunk és babát tervezünk, nagyon kell most a pénz, mindketten sokat dolgozunk.
Neki mindig valami kamionos, fuvarozós munka volt az álma, és örül neki hogy végre nem egy gyárba kell gürizni, így viszont soha sincs otthon. Napi szinten késő éjszaka ér haza, vagy akár napokig dolgozik. A pénz viszont annyira nem jó, mint várnám. Nem akar másik céghez menni, mert jó haverja a főnök, és neki ez így tökéletes. Én vagyok a rossz ha nem támogatom abban, hogy el érje amit szeretne, erre viszont rá fog menni a házasságunk. Sok vitánk volt már belőle. Nem tudom mit tegyek, egyáltalán jogos e a felháborodásom, hogy ő ennyire a munkájának szenteli minden idejét.
35N 35F
Ha ő a munkát választja helyetted, akkor van egy rossz hírem…
Ezer és egy módja lenne a penzgyujtesnek, fejleszthetne magát, kitanulhatna egy olyan szakmát, amivel jobban keresne.
Neki az az alom munka, hogy ugyan utazgat, de látástól vakulásig dolgozik és közben veled sem tud időt tölteni? Szerinted emellett a munka mellett hogyan tudna kivenni otthon a gyereknevelesbol a részét?
1-es vagyok
Normális esetben nem kene választani a két dolog között, de ez annyira “speciális” munka, hogy erre simán rámehet az egész kapcsolat.
Leírom a szomorú "igazságot", legalábbis amit én tapasztaltam ezzel kapcsolatban: Párt bárhol bármikor találhatsz, az viszont, hogy olyan munkát találsz, amit valóban szeretsz, tényleg nagyon-nagyon keveseknek adatik meg.
Nyilván megpróbálnám rugalmasan megoldani, hogy a párom mellett is kitartsak és a munkámat se kelljen feladnom, de ha nagyon választani kell mert különben minden kötél szakad, akkor lehet hogy a munkát választom.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!