Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választanotok kéne a párotok és az álommelótok között melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

A férjemmel házvásárlás előtt állunk és babát tervezünk, nagyon kell most a pénz, mindketten sokat dolgozunk.

Neki mindig valami kamionos, fuvarozós munka volt az álma, és örül neki hogy végre nem egy gyárba kell gürizni, így viszont soha sincs otthon. Napi szinten késő éjszaka ér haza, vagy akár napokig dolgozik. A pénz viszont annyira nem jó, mint várnám. Nem akar másik céghez menni, mert jó haverja a főnök, és neki ez így tökéletes. Én vagyok a rossz ha nem támogatom abban, hogy el érje amit szeretne, erre viszont rá fog menni a házasságunk. Sok vitánk volt már belőle. Nem tudom mit tegyek, egyáltalán jogos e a felháborodásom, hogy ő ennyire a munkájának szenteli minden idejét.

35N 35F

2022. júl. 5. 06:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő a munkát választja helyetted, akkor van egy rossz hírem…

Ezer és egy módja lenne a penzgyujtesnek, fejleszthetne magát, kitanulhatna egy olyan szakmát, amivel jobban keresne.

Neki az az alom munka, hogy ugyan utazgat, de látástól vakulásig dolgozik és közben veled sem tud időt tölteni? Szerinted emellett a munka mellett hogyan tudna kivenni otthon a gyereknevelesbol a részét?

2022. júl. 5. 06:10
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Nőként én az álommunkát választanám, mégiscsak azzal foglalkozom minden hétköznap. Viszont, ha babát is akarnék, akkor valóban kellene egy aranyközéputat találni, ha valóban akarom én azt a gyereket. Szerintem a párod nem is akar gyereket, mert akkor meg akarná oldani a helyzetet. Azt pedig nem várhatja el, hogy volt egy tervetek, de ő teljesen felrúgja és neked le kellene mondanod a gyerekről, mert ki tudja meddig akarja az álmát élni.
2022. júl. 5. 06:13
 3/16 anonim ***** válasza:
32%
Egyértelműen az álommelót.
2022. júl. 5. 06:17
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok

Normális esetben nem kene választani a két dolog között, de ez annyira “speciális” munka, hogy erre simán rámehet az egész kapcsolat.

2022. júl. 5. 06:18
 5/16 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem keressen másik helyet ha nem jó a fizetés, de csinálja tovább a kamionozást ha szereti
2022. júl. 5. 06:49
 6/16 anonim ***** válasza:
46%
Én a párom, mert nem vagyok akkora karrierista, de ebben a felállásban nem értem miért nem kamionozhat. Ha csak a szar pénz miatt akkor kereshet mást.
2022. júl. 5. 07:29
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem leszek népszerű a válaszommal, de én ezért sem jönnék soha össze olyan emberrel, és nem terveznék komolyan, akivel az életvitelünk vagy a VÁGYOTT életvitelünk ennyire gyökeresen különbözik. Ismerek kamionos feleséget, de ott egyrészt mind a ketten imádják ezt az életvitelt, másrészt a feleség csomószor a pasival megy, ha meg tudja oldani a gyerekeket (ők már nagyobbak, le lehet passzolni őket). Nekem viszont ez az életforma sosem felelne meg, gyereket meg pláne nem vállalnék így. Pont ezért elég elképzelhetetlen, hogy valaha választanom kelljen az álommeló és a család között.
2022. júl. 5. 07:54
 8/16 anonim ***** válasza:
54%

Leírom a szomorú "igazságot", legalábbis amit én tapasztaltam ezzel kapcsolatban: Párt bárhol bármikor találhatsz, az viszont, hogy olyan munkát találsz, amit valóban szeretsz, tényleg nagyon-nagyon keveseknek adatik meg.

Nyilván megpróbálnám rugalmasan megoldani, hogy a párom mellett is kitartsak és a munkámat se kelljen feladnom, de ha nagyon választani kell mert különben minden kötél szakad, akkor lehet hogy a munkát választom.

30F

2022. júl. 5. 08:27
 9/16 anonim ***** válasza:
77%
Szóval a férjednek az az álma, hogy ne legyen veled... menjen csak kamionozni, legalább nyugodtan fel tudsz készülni a válásra.
2022. júl. 5. 08:39
 10/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:
51%
Én azt mondom: Át lehet hidalni minden nehézséget. Van egy dolog, amiért most küzdök - szeretnék kitörni az alkalmazotti státuszból. Ha ezt a mindenkori partnerem elfogadni nem képes, akkor nem tudok mit kezdeni vele. Főleg, mert mindenkori partneremet támogatom a terveiben - amennyiben az legális. Fel sem merül bennem, hogy akadályozzam. Ugyanezt várom el én is.
2022. júl. 5. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!