Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választanotok kéne a párotok és az álommelótok között melyiket választanátok?
A férjemmel házvásárlás előtt állunk és babát tervezünk, nagyon kell most a pénz, mindketten sokat dolgozunk.
Neki mindig valami kamionos, fuvarozós munka volt az álma, és örül neki hogy végre nem egy gyárba kell gürizni, így viszont soha sincs otthon. Napi szinten késő éjszaka ér haza, vagy akár napokig dolgozik. A pénz viszont annyira nem jó, mint várnám. Nem akar másik céghez menni, mert jó haverja a főnök, és neki ez így tökéletes. Én vagyok a rossz ha nem támogatom abban, hogy el érje amit szeretne, erre viszont rá fog menni a házasságunk. Sok vitánk volt már belőle. Nem tudom mit tegyek, egyáltalán jogos e a felháborodásom, hogy ő ennyire a munkájának szenteli minden idejét.
35N 35F
Semmiképp nem vállalnék gyereket világjáró férj mellett.
Egyedül leszel a hányós-émelygős időszakban. Egyedül mész a vizsgálatokra. Egyedül leszel, ha esetleg fekvést ír elő az orvos. Egyedül leszel, amikor már hatalmas pocakod lesz és fájni fog mindened. Egyedül kell majd beszerezned és összeszerelned mindent a gyerekszobába. Egyedül fogsz szülni. Senki nem lesz veled, amikor elkezdődnek a fájások. Senkire sem fogsz tudni támaszkodni, amikor már térdre kényszerítenek a fájások. Egyedül kell majd megoldanod a háztartást, miközben az újszülött nonstop cicin akar majd lenni. Senki sem lesz, aki átveszi tőled 5 percre a babát, amíg lezuhanyzol. Egyedül kell végigcsinálnod a nemalvást, senki sem fog segíteni se rajtad, se a babán, amikor összeesel a kialvatlanságtól. Egyedül kell végigvinned a dackorszakot, minden egyes "miért?"re neked kell majd válaszolnod. Egyedül kell majd megoldanod a logisztikát, amikor vissza kell menned dolgozni. Ha megbetegszik a gyerek, egyedül magadra számíthatsz, mert az állítólagos férjed valahol épp csatangol a nagyvilágban.
Ha csak nincs nagyon fix baráti-rokoni segítői hálód, nagyon rossz ötlet így gyereket vállalni. A férjednek annyi, hogy szexel párat védekezés nélkül. Aztán szépen magadra hagy. Gondolom nem így képzelted a családi életet..
A melót választanám.
Na de elég hülye felfogása van. Csak azért ott maradni egy sz4rul fizető helyen mert a főnök haver...
Keress értelmesebbet.
Álommelót, mindenképp. Nem is értem hogyan lehet ez kérdés... párt sokkal könnyebb találni. Az emberek 90+%-a a munkája miatt panaszkodik. Párkapcsolatra (vagy hiányára) bőven 50% alatti a paszkodók aránya (ez csak a saját környezetem, tapasztalatom... ha esetleg van hasonló kutatás, akkor kíváncsi vagyok rá minenképp, mert érdekes társadalmi kérdés ez.)
Szóval a jó munkahely az, ami kiegyensúlyozott életet tud teremteni, és mivel csak egy áletünk van, azt én nagyon nem szeretném végig egy olyan helyen tölteni, ahol a munkám moatt panaszkodom. Nagyon nem. Bármit feladnék érte, hogy ahobbim lehessen a munkám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!