Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik utat választanàtok? Változtassak vagy lépjek?
Mióta babát várok, a férjem teljesen megváltozott, nem néz semmibe, sokat beszól, bánt, közben ő éli világát, megy mindenfelé, én nem tudok, de őt ez nem nagyon zavarja. Nem foglalkozik velem, kb annyiban kimerül a törődése, hogy teát és kávét csinál.
Kezdjek el én is mindenféle programot csinálni magamnak (talán most már jól leszek) vagy lépjek le, mert egyáltalán nem vagyok boldog?
Ő látszólag sokkal jobban érzi magát, mióta én ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerültem, mintha élvezné. Ő kiegyensúlyozott, elkezdett sportolni, most van jól, nem tudom nem észrevenni az összefüggést.
Szívem szerint lépnék, de elhamarkodottan sem szeretnék dönteni, felelős vagyok egy kisbabáért. Beszélni nem lehet vele, csak még jobban támad, hogy velem mennyi baj van... Nagyon elegem van már a rám osztott szerepből. Azon is gondolkodom, elutazom valahova néhány napra. Csak nem érezném biztonságban magam.
Nekem ez mindig annyira furcsa, hogy egy ember személyisége tényleg a semmiből csinál egy ilyen száznyolcvan fokos fordulatot.
Persze nem kétlem, hogy így van, de az esetek többségében ennek biztosan vannak sokkal korábbi jelei is.
Nem behozattam kaját, szokott magának rendelni, és nekem nem rendelt, nem hozott haza kaját. Nem volt mit ennem.
És nem tudom, hol írtam, hogy elrontom a kikapcsolódását. Megy, folyamatosan, most is fürdőben van, hétvégén meccsre ment, és már jelezte, hogy pénteken megint megy, úgy, hogy a lányát rám hagyja, mert apás hétvége lesz. Közben hétköznap elmegy úszni, múltkor már pedzegette a konditermet. Semmire nem mondtam, hogy ne menjen, de nem oké a felállás. Már nem kell feküdnöm, de én nem vagyok sehol. Ő szórja a pénzt, ha én veszek valamit, miért kellett. Egyszerűen alá-fölé rendeltseg alakult ki, ami nagyon nem jó.
Hát vannak ilyen bunkók, akik amikor már jön a gyerek, kimutatják, hogy mire tartják a nőt.
Ő nemzett, tehát nincs több dolga, a többit oldd meg te. Elég tuskó, de kb. ezt gondolja.
50f
"nem hozott haza kaját. Nem volt mit ennem." - Miért nem rendeltél magadnak? (Persze csak ha szabad volt felkelned, hogy átvedd, amikor meghozták.)
"már jelezte, hogy pénteken megint megy, úgy, hogy a lányát rám hagyja, mert apás hétvége lesz" - Ne hozza el a lányát hozzád, ha ő nem tud vele lenni. Ezt ne vállald.
"Egyszerűen alá-fölé rendeltseg alakult ki, ami nagyon nem jó." Ne hagyd, kettőn áll.
Tipikus IQ-nuku hím. Ameddig arról van szó, hogy a génjeit tovább kell adni, addig mindene a baba, aztán amikor kiderül, hogy ez némi macerával is jár, már jön a bunkózás, meg a lenézés.
Alapból azt mondanám egy problémás helyzet esetén, hogy azért próbáld meg helyrehozni, mielőtt elhamarkodottan döntesz, de a leírtak alapján itt most én kategorikusan azt mondom, hogy lépj le. Ahol már odáig fajult a helyzet, hogy gyakorlatilag cserben hagy, ott nincs miről beszélni. Az már nem egyszerű duzzogás, vagy nézeteltérés, ahol segítségre szorulsz, de ő meg tudatosan hagyja, hogy szenvedj. Az ilyen teljesen alkalmatlan férjenk is, és apának is. És hiába lesz netán jobb időszakotok (garantáltan ameddig meg nem szülsz, addig nem lesz olyan), ha megint valami nehezebb helyzet áll elő, 100%, hogy megint cserben fog hagyni.
Mihamarabb szabadulj meg ettől!
Nem vagyok depressziós, vannak terveim, közben tanulok, a második diplomámat csinálom.
Falun nem úgy működik, hogy rendelsz.
Nem akarom hagyni, csak nem tudom, melyik úton induljak el.
Igen, nem ilyen emberre van szükségem, aki így viselkedik. Pont a legnehezebb időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!