Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban számít a végzettség?
Aki végzettsége alapján értékeli a másik emberi, szellemi képességét, az lehet 6 diplomás, vagy épen 8 általános végzettségű, az ugyan úgy 0 értéket képvisel a társadalomban.
Továbbiakon el lehet gondolkozni!
13
Másik ember megítélése igen is sokat számít a párkapcsolatban.
Röviden. Te alkalmatlan lennél hozzám, mert szellemileg elmaradott vagy végzettségedtől függetlenül.
Azzal egyet kell értenem, hogy sem párválasztásnál sem sehol nem az lesz a lényeg kinek mi a végzettsége.
Nálunk ez nem téma, én pl nen is "dicsekedem" milyen végzettségem van ő meg nem hányja a szememre, hogy az csak egy papír.
12. Téged mi akadályozott meg abban hogy legalább egy diplomát szerezz? Én nem állok le egy Penny-s pénztárossal, mert nekem amit képvisel az nem színvonal a számomra. Majd én eldöntöm hogy nekem ki felel meg, az hogy te egóból hogyan osztályozol másokat vagy engem, hidd el, marhára nem érdekel.
Ennyi erővel egy sikeres bombázó nyugodtan leállhat egy drogos hajléktalannal is, aki életében sem dolgozott. Mert hát szerinted aki képzett az biztosan emberileg egy nulla. Figyelj: nekem azok tetszenek akik képzettek és emberileg is ott vannak. Na erre mit lépsz? Én nem az embereket osztályozom, hanem az volt a kérdés hogy kit választanék. Az meg az én dolgom, engem sem zavar ha neked a 8 általános az etalon. Felőlem...
18
Bár én nem a 12-es vagyok és nekem is csak szakmám volt addig míg anyagilag magamnak nem tudtam fizetni a tovább tanulásom és az igaz döntse el mindenki maga mi a jó számára de azért mindenki ugyan olyat büdöset 💩-ik és nem érzem magam többnek azért mert én egyetemre jàrok.
A gyári munkás, a pincér a szakács, de még a wc-pucoló is ugyanolyan ember mert ha nem lennének jó munkás emberek vajon kik végeznék el ezeket a dolgokat? Ráadásul van akinek anyagilag nem telik a tovább tanulásra.
Na az egódat dobd már félre! P Á R K A P C S O L A T-ról van szó. Tehát ugyanúgy egy diplomás ember is lehet értékes. Egyébként már nevetséges hogy a diplomásokat kell védeni a 8 általánost végzett emberek elől. Ez kb. olyan sztereotípia, miszerint a jóképű férfiak szemetek, a bomba nők k*rvák.
Én igénylem hogy legalább egy idegen nyelvet beszéljen, legyen olyan téma amiben jártas, legyen polgári neveltetése, pénzügyi intelligenciája is fejlett legyen, az összes emberi jó tulajdonsága mellett. Na és igen, a diploma. Egyetemi évek, a kitartás, a tudás. Hát ez van! Ha ez téged sért, akkor keresd a hibát magadba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!