Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a végzettség egy párkapcsolatban?
sziasztok!
Nekem most nincs munkám.de gyógyszertári asszisztensnek tanulok, 27 éves vagyok és még a szüleimmel élek, tudom ez szörnyű.de a problémám az, hogy van egy fiú aki tetszik és nem vagyok bizonyos benne, hogy szeret még csak a barátomnak sem tekinthetem őt mert bizonytalan vagyok abban h tényleg szerete-e.
Ő háziorvosként végzett az egyetemen, de most már terület vezető egy gyógyszercégnél.azt hiszem kellőképpen sikeres.
de úgy érzem a értelmi szint és egzisztenciális szint különbség akadály köztünk és ez bennem nagy feszültséget okoz.kéreztem zavarja-e ez őt.de azt mondta nem.de szerintem ez is oka lehet, csak nem akar megbántani.
mit tegyek..felejtsem el? és keressek mást aki magamhoz valóbb?..:(
emberfüggő.
Van akit zavar ha a másik okosabb nála, vagy sikeresebb. Normális kapcsolatban ez nem akadály.
A végzettségnek semmi köze az intelligenciához. Az apósom hegesztő munkás, mégis a legtöbb diplomást kenterbe veri, ha műveltségről és intelligenciáról van szó.
A műveltség ráadásul nem egy állapot, hanem egy folyamatosan fejlesztendő valami. Tehát lehet, hogy valakinek van egy flancos titulusa(mint a területvezető), de mellette olyan sötét, mint az éjszaka.
Ha ennyire lenézed magad, akkor nem is az intelligens embereket fogod vonzani, hanem inkább azokat, akik okosnak hiszik magukat, akik éreztethetik veled, hogy okosabbak nálad(miközben talán nem).
Egy okos nő ezzel ellentétben ki tudja szűrni a tettetőket, és nem zavarja, ha valaki az élet valamely területén többet tud nála. Legyél okos nő.
Nálunk nem számít,sosem merült fel,mint probléma vagy vita tárgya...
Esetleg néha viccesen "agyoniskolázottnak" nevez az én Drágám,de ennyi :) Ettől függetlenül mindennél jobban szeretjük egymást már lassan három éve.
Szerintem is emberfüggő,de a végzettségnek nem sok köze van az intelligenciához.Egyébként ne nyomulj,mert mindegy milyen okból nem kellesz neki ha így van.Ha meg valóban szeretne tőled valamit,akkor majd Ő a tudtodra adja.Tudod szerintem az a gyomor forgató,amikor egy nő kínálkozik fel egy férfinak,Ő próbál udvarolni.Várd ki,hogy akar-e randizni.Nem kell úgy szervezned,hogy véletlenül találkozzatok,vagy bármilyen csel,mert ha van valami szikra feléd akkor Ő tudni fogja,és a tudtodra adja neked is.Ha nincs,semmi értelme puhatolóznod megaláznod magadat.Egyébként ez a "szeret"eléggé gyerekesen hangzik tőled.Már,hogy szerethetne akit szinte nem is ismersz?Te sem szereted,csak szeretnéd,ez még csak plátói a részedről is!Én azt javaslom,őrizd meg a méltóságodat,és ne a rangtól sok diplomától ess hasra senki előtt sem!
Ha két hasonló értelmi szintű ember kerül össze,de nem egyformán iskolázottak ott nem lehet nagy probléma.A tanulás pótolható,de nem is csak ez számít.Illetve van akinél igen,de az eléggé sajnálatra méltó sekélyes.
Próbálj máshogy gondolkodni kicsit,és maradj meg nőnek,hagyd a férfiakra az udvarlást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!