Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a végzettség egy párkapcsolatban?
sziasztok!
Nekem most nincs munkám.de gyógyszertári asszisztensnek tanulok, 27 éves vagyok és még a szüleimmel élek, tudom ez szörnyű.de a problémám az, hogy van egy fiú aki tetszik és nem vagyok bizonyos benne, hogy szeret még csak a barátomnak sem tekinthetem őt mert bizonytalan vagyok abban h tényleg szerete-e.
Ő háziorvosként végzett az egyetemen, de most már terület vezető egy gyógyszercégnél.azt hiszem kellőképpen sikeres.
de úgy érzem a értelmi szint és egzisztenciális szint különbség akadály köztünk és ez bennem nagy feszültséget okoz.kéreztem zavarja-e ez őt.de azt mondta nem.de szerintem ez is oka lehet, csak nem akar megbántani.
mit tegyek..felejtsem el? és keressek mást aki magamhoz valóbb?..:(
Bocsánat,azt vettem ki az írásodból,hogy még csak az ismerkedésnél tartatok.Mit jelent a"rejtegetőzni"?Nem vállalja a kapcsolatotokat mindenki előtt?Ismeritek egymás családját már?Egy év után illene.Jártok együtt a szülőkhöz?Bocs,hogy ezt írom,de ha titokban tart téged akkor nem akar mást csak szexet amíg rátalál az igazira.De ez azért van így,mert Te kapható vagy erre,megelégszel ezzel.Nem szoktatok kommunikálni egymással??Mondjuk beszélgetni,ki mit vár az élettől ettől a kapcsolattól,mik a terveitek a jövőre nézve...stb...Ha így van,ez nagyon megalázó a számodra.
Bocs,ha megint félre értettelek és nem ez a helyzet.
Nem feltétlenül számít, bár...
Szüleim amikor megismerkedtek, mindketten pedagógusnak készültek, apu iskola igazgató lett(már nem az), anyu napközis tanár (19 éve az), de anyunak sokkal több végzettsége van, mint apunak.
Párom anyukájának 8 általánosa van, takarító, apukájának érettségije, munkásember, a szüleim lenézik őket, ezt mindig hangoztatják is, de én velük sokkal jobban kijövök, mint az én "tanult" szüleimmel.
Nekem, és a páromnak érettségink van egyenlőre, de tanulunk, még nem tudom, meddig, de informatikai téren próbálok majd elhelyezkedni, de végülis nekem teljesen mindegy, csak pénz legyen belőle. Párom is így van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!