Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok túlérzékeny vagy ő a bunkó?
Van egy fiú, akivel "együtt vagyok", mármint nem párkapcsolat de még friends and benefits-nek sem nevezném. Lényeg, hogy a kapcsolatunk nemcsak a szexről szól, mert csinálunk programokat...., bár szerelem sajnos nincs egyik oldalról sem, szóval ebből is kezd már elegem lenni.
Na de akkor itt vannak a történtek, amik miatt feltettem ezt a kérdést:
1. Reggelizünk, rám néz viccesen, én kérdezem tőle, hogy "miaz?". Erre ő: "Versace vagy Gucci?" Értetlenkedve nézek, mert nem értem a poént. Majd rávágja:"hát a táskák a szemed alatt! Versace vagy Gucci?" Hát én döbbenve néztem előre.Hát igen,rosszul esett.
2. Szintén kajálás közben mondja: "Egy baj van azzal hogy nagy a kezed. Kicsinek tűnik a farkam mikor a kezed rajta van". Megint ledöbbentem, ráadásul pont kajálás közben kell ilyet mondani, ráadásul pont olyat ami közönséges és persze sértő.
3. Színházban voltunk, vége lett az előadásnak. Sétálunk haza, majd közli velem, hogy az egyik lánynak milyen szép arca volt. Persze, hogy rosszul esik, mert én is olyan hiú vagyok, mint bármelyik nő,egy nőnek se esne jól, ha abból a férfinak a szájából hallja, akivel meghitt pillanatokat szeretne átélni.
Ezen kívül még volt más eset is, de amikor meg közlöm vele, hogy elegem van abból, hogy ennyire tapintatlan, akkor meg persze egyből ultrakedves próbál lenni, mert "befenyítettem". Volt, hogy már kerítést is mászott, miután összeszólalkoztunk, becsuktam a kaput pityeregve megfordultam és besétáltam a házba, és még engem kért számon hogy miaz, hogy én hátat fordítottam neki és vissza se néztem, igen egy kicsit beteg. Amúgy nem mindig ilyen, de vannak ezek hülyeségei ami miatt én folyton megharagszom rá.
Hogy miért tartom vele a kapcsolatot? 1.Mert vonzódom hozzá. 2. Magányos és szeretethiányos vagyok és kell az intimitás. 3. Valahol még reménykedek abban, hogy komolyan vegyen még akkor is, ha ez egy nagyon buta felfogás
Kérdező, én azért nem értelek, hogy ha fájdalmas tény, hogy kihasználnak, miért hagyod?
Nőknél ez nagyon gyakori, pedig először magadat kell tisztelned és megszeretned.
Igen, a csapból is pszichológia ömlik, de nem hiába. Amikor valaki nem szereti, fogadja el magát, akkor sokszor fog olyan embereket vonzani az életben, akik nem tisztelik, hiszen ha te sem magadat, más sem fog.
#miért hagyom?
Mert az élet olyan unalmas, ha csak átlagos emberekkel kell lógni 😆.
Pszichológia ide vagy oda, seggelheted az elméleteket, mi hogyan van, rájönni hogy ki vagy. Akkor derül ki igazán, hogy ki vagy valójában, ha a tettek mezejére lépsz és élesben csinálod a dolgokat, nem pedig egy szobában töprengve. Hiába hasznosak a magányos séták-elmélkedések, egy idő után beszűkít. Köszönöm, de nem kellenek nekem receptek a boldogsághoz.
Na látod, ez a baj, hogy pont, hogy tapasztalatlan vagy és beszűkült a látásmódod. Ha szerinted a pszichológia az elmélkedés, akkor nagyon gyenge a tudásod. :)
Én a 61. vagyok, és én társfüggő voltam, generalizált szorongásos. Tettek mezejére léptem, és izgalmas emberekkel találkoztam, csak nekem nem az az izgalmas ember, ha szét aláznak, hanem azok, akikkel kalandokat élek át. Amíg a bántást látod izgalmasnak, nem lehet segíteni rajtad.
A stílusod alapján pedig értem már a többi kommentelő válaszát is, mert elég gusztustalan.
Sok sikert akkor az alázás befogadásához.
Szakítottam vele még decemberben. Az utolsó fél évben már "barátnője" voltam, de kezdtem észrevnni magamon a kiégés jeleit. Már nyáron is próbáltam vele szakítani, de akkor visszatartott. Hiába voltam a "barátnője" nem lett kedvesebb, nem akarta felfogni, hogy rohadtul nem férfias amiket leművel (férfi létére durvábban hisztizett, mint én), nőnek pedig abszolút nem éreztem magam. Egyre jobban körvonalazódott bennem, hogy egy nárcisztikus emberrel van dolgom, ráadásul azzal a személyiségzavaros fajtából.
Egyszer hazaértünk egy utazásból (a hétvége alatt is tahó volt), a szüleihez beugrottunk édesenyja békésen nézte a tévét a kanapéban és köztem meg a karfa között volt kb. 40 centi. Ez a f@52 gondolta vicceskedik és a 90 kilójával besüppedt abba a kis résbe és arrébb löki az anyukáját.Anyukájától elhangzott egy "hé..." apukája pedig "Bence óvatosan, anyádnak gerincsérve van, jobban oda kellene figyelned...normális vagy?.." erre Bence "hiába kiabálsz nem tudok egyből fölállni". Én meg így döbbenten néztem, hogy hogy lehet valaki ilyen állat. Amikor ezt a kérdést kiírtam már akkor is éreztem és szenvedtem amiatt, hogy mennyire elegem van ebből az emberből, de még élt bennem egy kis remény. Az a baj, hogy 20 éves korom óta külön élek a szüleimtől, mert nem lehet velük együtt élni. Zéró erkölcsi támogatással, pedig egy traumatizált fiatal lány eléggé ki van szolgáltatva mindenféle személyiségzavaros ember szeszélyeinek. Legyen ez minden fiatal lánynak tanulság az én történetem és kérlek ne legyetek annyira hülyék, mint én, aki már az első megérzés ellenére is esélyt adott egy idiótának azért mert jól nézett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!