Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy ezen kiakadt a párom, vagy túlérzékeny volt?
Tegnap este egy fárasztó nap végén kicsit borozgattunk, beszélgettünk. Aztán felhívta egy ismerőse, és amíg beszélgettek, unalmamban bekapcsoltam a pc-t és játszani kezdtem a Postal 4-gyel.
A csajom játékmentését töltöttem be, és elkezdtem rampage-elni. Lefejeztem pár embert a repülő sarlóval meg a bumeráng-machetével, meg kilocsoltam egy kis napalmot is. Itt jön a baj! A belvárosba érve sorra elővettem az inventoryból a macskákat, gránátot dugtam a fenekükbe, és felrobbantottam velük egy tucatnyi NPC-t (nem játékos irányította karaktert) az Anu's Inn környékén.
Mikor visszajött a csajom, és meglátta, mi a helyzet, totál kiakadt, hogy a nagy nehezen összegyűjtött macskáit elpazaroltam gránátnak, mikor ő azért raktározott be belőlük, hogy hangtompítóként az AK-47-es csövére húzza őket.
Tisztára berágott rám, azt mondta, nem tisztelem a munkáját és az eredményeit. Mondtam, hogy fogok neki új macskákat, de pufog rám akkor is. Jogosan?
Más mentésével miért kell játszani?
Engem is ki akasztott volna, ha pl Dark Souls ban, egy nehéz boss előtt vagyok és más győzi le helyettem úgy, hogy nem tudok róla.
Úgyhogy, jogos a kiakadása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!