Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy ezen kiakadt a párom, vagy túlérzékeny volt?
Tegnap este egy fárasztó nap végén kicsit borozgattunk, beszélgettünk. Aztán felhívta egy ismerőse, és amíg beszélgettek, unalmamban bekapcsoltam a pc-t és játszani kezdtem a Postal 4-gyel.
A csajom játékmentését töltöttem be, és elkezdtem rampage-elni. Lefejeztem pár embert a repülő sarlóval meg a bumeráng-machetével, meg kilocsoltam egy kis napalmot is. Itt jön a baj! A belvárosba érve sorra elővettem az inventoryból a macskákat, gránátot dugtam a fenekükbe, és felrobbantottam velük egy tucatnyi NPC-t (nem játékos irányította karaktert) az Anu's Inn környékén.
Mikor visszajött a csajom, és meglátta, mi a helyzet, totál kiakadt, hogy a nagy nehezen összegyűjtött macskáit elpazaroltam gránátnak, mikor ő azért raktározott be belőlük, hogy hangtompítóként az AK-47-es csövére húzza őket.
Tisztára berágott rám, azt mondta, nem tisztelem a munkáját és az eredményeit. Mondtam, hogy fogok neki új macskákat, de pufog rám akkor is. Jogosan?
Felnőtt párkapcsolat macska seggébe gránát vagy macskából hangtompító.
Gratulálok az értelmi szintetekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!