Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom édes kis mangalicámnak hívott,ez elég sértő. Erre az összes nő megsertődne? Nőket kerdezem..Én vagyok túlérzékeny?Hogy reagálnatok?
Mi "Édes disznóm"-nak hívjuk egymást néha, mert az egyik kedvenc éttermünkben lehet választani "édes disznó" húst, és megtetszett :D
Én nem sértődnék meg, max. szólnék, hogy ez nem tetszik, inkább találjon ki valami mást.
Bocsánat, de férfiként írok, hogy ha biztosan tudom, hogy poénra veszi, akkor mondanék csak ilyen szintű dolgot. Alapból nem, ha vékony, ha kövér, mert ezt nem lehet mással párhuzamba állítani, csak azzal, hogy dagadt disznó. Mert nálunk is előfordult, hogy barátnőm horkantott egyet nevetés közben, erre én mondtam, hogy mi van malacka? Amire csak még jobban nevettünk. De ilyet mondani akármennyire szeretetből (?) is, csak úgy, hogy édes kis mangalicám...
Szerintem a férfiak nagy részét is sértené, ha mondjuk babapöszörőnek hívák őket. Akármekkora is a cerka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!