Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én vagyok túlérzékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok túlérzékeny vagy ő a bunkó?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel "együtt vagyok", mármint nem párkapcsolat de még friends and benefits-nek sem nevezném. Lényeg, hogy a kapcsolatunk nemcsak a szexről szól, mert csinálunk programokat...., bár szerelem sajnos nincs egyik oldalról sem, szóval ebből is kezd már elegem lenni.

Na de akkor itt vannak a történtek, amik miatt feltettem ezt a kérdést:

1. Reggelizünk, rám néz viccesen, én kérdezem tőle, hogy "miaz?". Erre ő: "Versace vagy Gucci?" Értetlenkedve nézek, mert nem értem a poént. Majd rávágja:"hát a táskák a szemed alatt! Versace vagy Gucci?" Hát én döbbenve néztem előre.Hát igen,rosszul esett.

2. Szintén kajálás közben mondja: "Egy baj van azzal hogy nagy a kezed. Kicsinek tűnik a farkam mikor a kezed rajta van". Megint ledöbbentem, ráadásul pont kajálás közben kell ilyet mondani, ráadásul pont olyat ami közönséges és persze sértő.

3. Színházban voltunk, vége lett az előadásnak. Sétálunk haza, majd közli velem, hogy az egyik lánynak milyen szép arca volt. Persze, hogy rosszul esik, mert én is olyan hiú vagyok, mint bármelyik nő,egy nőnek se esne jól, ha abból a férfinak a szájából hallja, akivel meghitt pillanatokat szeretne átélni.

Ezen kívül még volt más eset is, de amikor meg közlöm vele, hogy elegem van abból, hogy ennyire tapintatlan, akkor meg persze egyből ultrakedves próbál lenni, mert "befenyítettem". Volt, hogy már kerítést is mászott, miután összeszólalkoztunk, becsuktam a kaput pityeregve megfordultam és besétáltam a házba, és még engem kért számon hogy miaz, hogy én hátat fordítottam neki és vissza se néztem, igen egy kicsit beteg. Amúgy nem mindig ilyen, de vannak ezek hülyeségei ami miatt én folyton megharagszom rá.

Hogy miért tartom vele a kapcsolatot? 1.Mert vonzódom hozzá. 2. Magányos és szeretethiányos vagyok és kell az intimitás. 3. Valahol még reménykedek abban, hogy komolyan vegyen még akkor is, ha ez egy nagyon buta felfogás

2023. ápr. 23. 20:42
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
92%

Se gyengédség, se törődes, se intimitás.

Helyette sértegetés , megalázás. Nem tisztel.

Minek ez neked?!

2023. ápr. 23. 21:04
 12/67 anonim ***** válasza:
16%

Itt nem az a kérdés, hogy ő bunkó-e, vagy, hogy te túl érzékeny vagy-e. Nem passzoltok. Én pl bírom, sőt imádom a szivatós poénokat, nyomom is, valamint a szexről, nemi szervekről szövegelés a 16 éves párkapcsolatomba is belefér kajálás közben is, se sértőnek, se közönségesnek nem tartom. De én egy vagány, szexmániás nő vagyok, aki vonzódik a kicsit nárcisztikus alfákhoz. (Ráadásul még életemben nem sírtam el magam beszólástól, egyszerűen nem tudok ilyeneken megsértődni.)

Te meg egy cuki kis művészlélek vagy, aki egy babusgatós jófiúhoz passzolna. A saját igényeiddel kell tisztában lenned. Ez a partner nem hozzád való, így nem tesz boldoggá, akár szexkapcsolat, akár párkapcsolat a cél. Így meg minek?

2023. ápr. 23. 21:13
 13/67 A kérdező kommentje:

A probléma az, hogy azt hiszi magáról, hogy vicces.

Amúgy többnyire jól elvagyunk, meg persze van "napos" oldala ennek a kapcsolatnak. De vannak problémák, amiket sajnos nem szabad tagadni.

Joggal kérdezitek tőlem, hogy miért vagyok vele? Én is néha komolyan kérdem magamtól, hogy miért csinálom ezt magammal?

Talán azért, mert vagyok annyira érzelmileg kiszolgáltatva, kiéhezve egy kis szeretetre,hogy hagyom hogy ezt tegyék velem.

2023. ápr. 23. 21:14
 14/67 A kérdező kommentje:

"aki vonzódik a kicsit nárcisztikus alfákhoz."

Inkább szigma típus az illető, mint alfa. De elsősorban gyerekes, és néha erőszakos. Alapból egy céltudatos személyiség, csak ez az elszántság jár egyfajta érzéketlenséggel. Na meg az sem segít a helyzeten, hogy az apja sokat kiabált vele még néha megverte. Az anyukája is tud furán viselkedni (ismerem a szüleit).

2023. ápr. 23. 21:20
 15/67 anonim ***** válasza:
93%
Ne hagyd, mert nemcsak szeretrtéhes leszel, de lelkibeteg, sérült is. Annyit nem ér a bunkó azért...
2023. ápr. 23. 21:21
 16/67 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem vicces, az én pasim azt szokta mondani amit a tiéd a kezemmel kapcsolatban, csak ő ellenkezőleg, mármint, hogy szerencse, hogy kicsi a kezem, ezért nagyobbnak tűnik benne. :D

2023. ápr. 23. 21:22
 17/67 A kérdező kommentje:

"Ne hagyd, mert nemcsak szeretrtéhes leszel, de lelkibeteg, sérült is. Annyit nem ér a bunkó azért."

A lelkibetegen és a lelkisérülten már túlvagyok😅. Én is egy érdekes családból jöttem, vannak is sérelmeim, azokat már feldolgozták, az más kérdés, hogy kigyógyulni sosem fogok. Dehát ez van. Abetegséggel együtt kell élni.

2023. ápr. 23. 21:23
 18/67 anonim ***** válasza:
100%
Először életedben kipróbálhatnád, hogy milyen az amikor az eszed irányít és nem a szeretethiányod.
2023. ápr. 23. 21:23
 19/67 anonim ***** válasza:
100%
Te dolgod, te életed, de én nem hagynám, hogy a labtorloje legyek.
2023. ápr. 23. 21:27
 20/67 A kérdező kommentje:
#18 Najó azért ennyire nem drámai a helyzet, sokszor azért nem kerültem bajba, mert felülkerekedtem a kicsinyes "érzelmeimen". De ettől függetlenül megmarad a szeretethiány és nem élhetek egyfolytában remete módjára, mert az sem jó.
2023. ápr. 23. 21:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!