Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túlérzékeny vagy a párommal van valami?
"Ha könyörgöm, hogy vegyen virágot ritkán nehezen megteszi."
Minek konyorogsz neki? Miért akarod kikenyszeriteni egy ferfibol hogy tegyen olyan amit nem akar?
Gondolom te szereted az izgalmat amit ő ad, ezért vagy vele. A simpek is hülyék amiért fizetnek az onlyfansra, azok a nők is azok akik bantalmazo kapcsolatban maradnak.
" Vagy volt, hogy erősen ütögetni kezdett, agresszív volt. Volt hogy alkohollal, volt hogy anélkül. Apró dolgok, tudom."
Komolyan ennyi buta nő önbecsülés nélkül gyűl ide a gyakorira, vagy pár troll írják ki ezeket a kérdéseket? Remélem az utóbbi.
De ha nem szed össze magad és dobd ki örökre, vissza ne fogadd, mert nem szerelmes beléd és még csak nem is tisztel.
Vagy a kórházban, vagy a hullaházban kötsz ki.
Megvárod?
Az hogy ütöget az nem apró dolog.
Javaslom addig hagyd ott amíg nem ver meg.
Hiába írsz neki levelet, hiába nem fogsz neki nyakúkolni, hogy vegyen neked virágot ő akkor is megfog verni és inni fog, mert a jelenléted számára elviselhetetlen, persze egy alkoholista és bántalmazó személy.
Te tényleg ilyen embernek könyörögsz?
Megha nem is piálna és verne, akkor is időhuzas nyígni neki, mert még a kutyát is többre tartaná, mint téged!
El kell hagyni akár ma, vagy holnap, mert nem fog a te kedvedért lemondani semmiről!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!