Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túlérzékeny vagy a párommal van valami?
"Mert semmi kedves dolgot nem vesz. Bezzeg ha cigi kell neki, egyből kéri a pénzt tőlem."
Ez nem volt válasz a kérdésemre. Nem érted, hogy ha valaki NEM AKAR kedves lenni, azzal BÁRMIT csinálsz, akárhogy követelődzöl csak rontasz a helyzeten? NEM AKAR. Nem tudod az érzelmeit kikényszeríteni, hogy szeressen. Hiába vesz neked virágot, akkor is leszarna. Szerintem TÖKÉLETESEN összeilletek. Én nem dőlök be a nők áldozati életérzésének, teszlek titeket annyira felelőssé, hogy felnőtt emberek vagytok, meg tudtok olvasni pszichológiai könyveket bántalmazó kapcsolatról meg videót nézni róla, ha nem teszitek, benne maradtok abban ami fáj, akkor az a ti hibátok.
"De a másik oldala viszont szeretetteljes(?). Ezért nem értem Mivan?! Sajnos."
Dehnem. Csak élvezed, hogy nem érted. Nem lelépsz attól aki bánt, hanem meg akarod érteni, vagy csak toporogsz, hogy nem értem, és ott maradsz tovább. Maximálisan téged terhel a felelősség. Erős önálló nők, hajrá feminizmus! Munkát és felelősséget minden nőnek.
"Szerintetek én vagyok túl érzékeny?"
Nem vagy túlérzékeny, csak nagyon alacsonyra tetted a lécet a párválasztásnál.
Mi tart benne ebben a bántalmazó kapcsolatban?
Basszus, ne légy már ennyire buta! Szerinted érzékenység, hogy nem tetszik, mikor megpicsáz, lelép, semmibe vesz?
Miért nem keresel olyan férfit, aki szeret is, nem lábtörlőnek tart?
Te nem túlérzékeny vagy, hanem hülye.
Melyik része szeretetteljes? Az alkoholista, a verős, a lehúzós vagy a betegséged alatt is kocsmázós?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!