Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én vagyok túlérzékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok túlérzékeny vagy ő a bunkó?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel "együtt vagyok", mármint nem párkapcsolat de még friends and benefits-nek sem nevezném. Lényeg, hogy a kapcsolatunk nemcsak a szexről szól, mert csinálunk programokat...., bár szerelem sajnos nincs egyik oldalról sem, szóval ebből is kezd már elegem lenni.

Na de akkor itt vannak a történtek, amik miatt feltettem ezt a kérdést:

1. Reggelizünk, rám néz viccesen, én kérdezem tőle, hogy "miaz?". Erre ő: "Versace vagy Gucci?" Értetlenkedve nézek, mert nem értem a poént. Majd rávágja:"hát a táskák a szemed alatt! Versace vagy Gucci?" Hát én döbbenve néztem előre.Hát igen,rosszul esett.

2. Szintén kajálás közben mondja: "Egy baj van azzal hogy nagy a kezed. Kicsinek tűnik a farkam mikor a kezed rajta van". Megint ledöbbentem, ráadásul pont kajálás közben kell ilyet mondani, ráadásul pont olyat ami közönséges és persze sértő.

3. Színházban voltunk, vége lett az előadásnak. Sétálunk haza, majd közli velem, hogy az egyik lánynak milyen szép arca volt. Persze, hogy rosszul esik, mert én is olyan hiú vagyok, mint bármelyik nő,egy nőnek se esne jól, ha abból a férfinak a szájából hallja, akivel meghitt pillanatokat szeretne átélni.

Ezen kívül még volt más eset is, de amikor meg közlöm vele, hogy elegem van abból, hogy ennyire tapintatlan, akkor meg persze egyből ultrakedves próbál lenni, mert "befenyítettem". Volt, hogy már kerítést is mászott, miután összeszólalkoztunk, becsuktam a kaput pityeregve megfordultam és besétáltam a házba, és még engem kért számon hogy miaz, hogy én hátat fordítottam neki és vissza se néztem, igen egy kicsit beteg. Amúgy nem mindig ilyen, de vannak ezek hülyeségei ami miatt én folyton megharagszom rá.

Hogy miért tartom vele a kapcsolatot? 1.Mert vonzódom hozzá. 2. Magányos és szeretethiányos vagyok és kell az intimitás. 3. Valahol még reménykedek abban, hogy komolyan vegyen még akkor is, ha ez egy nagyon buta felfogás

2023. ápr. 23. 20:42
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
100%
De ki mondta, hogy remete légy? Léteznek más pasik, akik bár szexpartnerek attól még a tiszteletet megadják.
2023. ápr. 23. 21:30
 22/67 A kérdező kommentje:
#21 oké de mivan ha mások meg nem tetszenek. Most is akadna rendes pali. De nem kell mert nem tetszik. Leszögezem, nem azért mert rendes, azért ennyire beteg nem vagyok 😅. Viszont a mostani pali sajnos tetszik. Mert egy jóképű, izmos, magabiztos jelenség, bár amióta közelebb kerültünk egymáshoz millió okom lenne rá, hogy miért ne vonzódjak hozzá. Pl. amikor gyerekesen viselkedik ki tudnék szaladni a világból. Vagy amikor a körmeit tövig rágja a illetve az ujjait sebesre kaparássza a gyomrom fordul fel, annyira undorító. Vagy amikor akaratosan viselkedik eléggé megrémíszt.
2023. ápr. 23. 21:35
 23/67 A kérdező kommentje:
De mégis vele vagyok, mert vonzódom hozzá és a hülyeségei ellenére kedvelem. Sőt vannak olyan belső tulajdonságai amiket kimondottan szeretek.
2023. ápr. 23. 21:36
 24/67 A kérdező kommentje:

"De ki mondta, hogy remete légy?"

A remetét azért mondtam, mert alapvetően két véglet létezik nálam. Vagy bezárkózom és megkattanok, vagy nyitok az emberek felé és lesz ami lesz. És valahányszor nyitok, mindig valami idiótát sikerül összeszednem. Ez nálam már törvényszerű.

2023. ápr. 23. 21:39
 25/67 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nyugodtan maradj mellette, míg ő le nem cserél. Mint írtam ez a te életed. Akármi is történik, ha jó, ha rossz te éled meg. Sok sikert kívánok neked maximum. Mást nem tehetek. Tőled függ minden.
2023. ápr. 23. 21:41
 26/67 anonim ***** válasza:
100%
akkor maradj vele, és ne itt gyk-n akarj lelki támaszt keresni.
2023. ápr. 23. 21:46
 27/67 anonim ***** válasza:
30%
NEG-nek illetve a PUA-nak néz utána.
2023. ápr. 23. 21:51
 28/67 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2023. ápr. 23. 21:51
 29/67 anonim ***** válasza:
100%

Ami számodra rossz,abból nyilván legjobb megoldás kitörni.

Egyébként igen,tehetnél úgy,mintha neked ezek a beszólások simán beleférnének,illetve tudnád kezelni őket.Csak nem ez a valóság,hazudnál önmagadnak és megalkuvó lennél.

2023. ápr. 23. 21:55
 30/67 A kérdező kommentje:

Alapból a kérdésemre szerettem volna választ. Amit meg is kaptam. Csak ez egy olyan jellegű kérdés ami természetesen átmegy egy "filozásba" azért kiakadni nem kell. Nem sajnaltatásból mondom, tudom mi lenne az észeszerű és helyes lépés, de egyelőre nem megy. Majd meglátom mi lesz.

2023. ápr. 23. 21:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!