Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom összeveszett velem, mert túl drága volt a fodrász. Nálatok mennyibe kerül?
En magamnak vagom ingyen.... Letolom nullassal, oszt hali :)
38F incel
44#
Nem lehetett, kidobtak volna, ha megfogom. De ő néha annyira közel jött, hogy hozzáért a karomhoz, hátamhoz. Ha ezt előre tudom, ing nélkül mentem volna.
42#
A hozzászóló helyében én nem dicsekedtem volna azzal, hogy incel vagyok.
A wikipedia szerint az incel egy olyan férfi, aki vágyik rá, de képtelen a nőkkel szexuális kapcsolatot létesíteni. Ezért sok köztük a meleg, mert jobb híján a férfiakkal jön össze. De nem igazi meleg, csak nem tudja nőkkel kielégíteni a vágyait. Sok rossz tulajdonsága van, sok köztük az embergyűlölő, nőgyűlölő, rosszindulatú, erős bennük a bűnözői hajlam. olyant is olvastam róluk, hogy az öngyilkos hajlamuk is magasabb, gyakran sötéten látják a jövőt, és saját magukat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!