Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fodrász óta nem érzem magam szépnek a barátom előtt, mit tegyek?
Az a helyzet, hogy nekem világéletemben nagyon száraz hajam volt(rengeteg mindent kipróbáltam rá, szóval próbálok tenni ellene).
Ebben az állapotban semmilyen fazon nem áll jól, sőt, feltűzve se, sehogy se, csak ha kivasalom. Így nagyjából elment.
Elmentem a fodrászhoz, elmondtam a problémámat, és olyan gyönyörűre csinálta meg a hajamat, hogy csak lestem egyet...a barátom is teljesen beleszeretett az új hajamba, sőt, láttam, hogy nembír magával, annyira tetszett neki. AZóta megmostam, és nem sikerül olyanra megcsinálni, sőt, még rosszabb, mint régen volt! Már kise lehet vasalni...azóta a barátom szemébe se tudok nézni, olyan csúnyának érzem magamat. Tudom, hogy butaság, de láttam, hogy mennyire tetszett neki az új hajam(itt ne azt képzeljétek el, hogy csak megdicsérte, hanem kb. teljesen máshogy tekintett rám,úgy tetszett neki...). Ezek után meg már semmi önbizalmam.
Igen, bőven elmúltam.
Lehet, hogy piti ügy, de engem régen folyamatosan piszkáltak a hajammal a többiek, sőt, voltak a barátomnak is beszólásai rá, szóval szerintem érthető, hogy ezek után az nálam a meghatározó.
Kicsit próbálj sűrűbben fodrászhoz járni, mosás+szárításra, egészen addig, mig a fodrásszal együtt le nem nő az elhasználódott rész a hajadból.
A pasinak meg simán meglehet mondani, hogy tönkre tetted a vasalással a hajd, és muszáj lenöveszteni, igy időre van szükséged, hogy ez megvalósuljon, kérj tőle türelmet.
Ebben a helyzetben mindig jobb az őszinteség.
Nem a fodrász hibázott, hanem te, hogy hittél a reklámoknak és simán szétroncsoltad a hajad.
_Nem is fogsz vele semmit tudni kezdeni, mig le nem növeszted.
Maradj a fodrászodnál s légy türelmes.
Ismeros helyzet,csak en fiu vagyok.Regen hosszu oldalra fesult hajam volt,mindig dicsertek.Levagattam tok rovidre,mert mar,zavart,alig lehetett raadasul beallitani,ossze-vissza elfekudtem.Azota megkaptam mar,hogy megcsunyultam.Regen sosem volt gond az ismerkedessel,sooot...a lanyok kezdemenyeztek nalam szamtalanszor.Azota lathatatlan vagyok,egy ronda kiseger,ram nem nezne egy lany sem.Neten annyit irnak max. a kepeimre,hogy aranyos,aztan megmutatom a regit es el vannak ajulva milyen jol neztem ki azzal a hajjal,rogton belemszerettek volna.
Visszanoveszteni probalom egy ideje,de nem megy.Muszaj megcsinaltatnod a hajad MINDIG azzal a fodrasszal,amilyen gyakran csak tudod.Kulonben elobb-utobb elhagy a baratod es az en sorsomra jutsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!