Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom összeveszett velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom összeveszett velem, mert túl drága volt a fodrász. Nálatok mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 07:35
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
43%

Ez ilyen asszonysutyorgós fb szint. Ott is az összes nő közös kasszán van, amibe beleteszik a szánalmas 180.000 ft-os fizetésüket, amiből amúgy éhen halnának, a maradék 600-at meg apuka beleteszi, de ők közös kasszán vannak. Hagyjálmár, közben meg elköltenek havi 80-at körmösre, pillásra, fodrászra, kozmetikusra, meg hasonló baromságokra. De tanulni, képezni magukat, dolgozni, azt nem szeretnének nagyon, hát azért van a férfi, hogy eltartsa őket.

Pontozzatok le nyugodtan, akkoris így gondolkodik a nők 80%-a és mondom ezt nőként. Én forintra ugyanannyit keresek, mint a férjem (600 fölött) és még százféle szépészeti kezelésre se kell járnom, hogy emberi formám legyen, ezeket a szerencsétlen nőket, akiknek kuncsorogni kell ruhára, meg fodrászra, semmibe se nézem. Vajon mikor jön el az az idő, amikor egy nőnek nem csak szépnek, de okosnak, tevékenynek, produktívnak is kell lennie? Én a lányaimat erre nevelem mindenesetre.

2023. ápr. 6. 09:43
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta nem voltam fodrásznál, pár hete elvittem a lányomat, egy teljesen szimpla egyenes hajvágásért/szárításért 7500-öt kértek, az egész nem volt több fél óránál. Asszem, most megint nem megyek pár évig, inkább megtanulok hajat vágni.
2023. ápr. 6. 09:48
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

#22 Amúgy ez az, amit én sem értek. A férjemnek tovább tart a hajvágás, mint nekem egyenesen levágni a hajvégeket derékig érő hajnál.

Az övé mégis olcsóbb, az enyém meg a legdrágább kategória.

2023. ápr. 6. 10:05
 24/47 A kérdező kommentje:
Minek fizetted ki?
2023. ápr. 6. 10:06
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
10000,de ha többet költenék se veszekedne.Én se,amikor ő vesz magának valamit.
2023. ápr. 6. 10:07
 26/47 anonim ***** válasza:
41%

15,22: nagy pick me girl vagy te :D

Grat, hogy ugyanannyit keresel a ferjeddel. Ahhoz is, hogy fejenkent 600 felett kerestek. Szerintem az eleg ritka, hogy 2 fel PONT ugyanannyit keressen, 600 ezret meg nalunk videken szinte lehetetlen. Legalabbis nokent. Klimaszerelok, burkolok, villanyszerelok, kamionosok azok igen, megkereshetik. Ez az egyik oka annak, hogy a nok kevesebbet keresnek, a masik meg hogy otthon vannak a gyerekkel. De nem is erre akarom elvinni a kommentemet.

A tanarno, ovono, kozalkalmazott is 180-200 korul keres, megis mind tanult ember. Mit zavar teged, ha csak 180 ezret tud akarmelyik fel is betenni a kozos kasszaba, ha nekik igy megfelel? Ezer mas tenyezo is van a penzen kivul, rengeteg mas dologban lehet hoztatenni a parkapcsolathoz, nem csak forintositva.

Leirom a mi peldankat: en meg a mesterdiplomamat csinalom 180 ezret sem viszek haza a diakmeloval, max 150-et. De cserebe nalam lakunk. Tehat ha nagyon szamolgatjuk, akkor en "allom" a lakhatast, abbol a 150-bol meg a rezsit es a kajat. Az o 450 ezres fizujabol meg a szorakozast es a megtakaritast. Emellett altalaban en vasarolok be es en fozok, mert en vagyok neha itthon delelottonkent (nem azert, mert en vagyok a no). Takaritas az 50-50, hivatalos ugyeket foleg o intezi, a penzugyeket viszont en konyvelem. Szerinted ez nem egy harmonikus kapcsolat, a valo eletben meg tokeletesen mukodik SZAMUNKRA ez a felosztas. Ezt meg mar csak azert irom, mert neked szamit a vegzettseg: en vagyok a kapcsolatban az ertelmisegi, o meg "csak" egy munkás gyerek.

Mondom ezt ugy, hogy mint irtam fodraszhoz sem jarok, sosem volt mukormom es muszempillam sem, sot, meg kozmetikusnal sem jartam sohasem, tehat nem tartozok az altalad lenezett nok koze. En viszont az ilyen savanyu pinakat nezem le mint te, akinek faj az, ha a notarsainak muszempillaja van :D Es inkabb lennek a 180 ezret kereso lany baratnoje, aki orul az eletnek meg boldogan mutatja, hogy milyen lett az uj korme mint a 600-at hazahozo nonek, aki utalja es megveti a notarsait.

2023. ápr. 6. 10:28
 27/47 anonim ***** válasza:
33%

Az zavar ebben, hogy ezek a nők verik a legjobban a mellüket amikor válásra/vagyonmegosztásra kerül a sor, márpedig ennek az esélye 60% körüli a statisztikák szerint. Valamint ezek miatt a nők miatt tartja magát még mindig a mondás, hogy a férfiakat kisemmizik a nők.

Mondjuk nem tudom miért érezted találva magad, ha a te ingatlanodban laktok, valamint nem szórod a férjed pénzét.

2023. ápr. 6. 10:54
 28/47 anonim ***** válasza:
96%
Mi a frász az asszonysityorgó? :D
2023. ápr. 6. 11:01
 29/47 anonim ***** válasza:
83%

Sejtettem, hogy igy fog lejonni, hogy talalva erzem magam. De nem, csak azert irtam le a mi helyzetunket, hogy szemleltessem, hogy rengeteg elethelyzet/szituacio van, aholcsak az, hogy ki mennyit keres az nem mervado. De magunk helyett mondhattam volna egy GYES-en levo not is.

A lenyeg, hogy ha tenyleg kozos kassza van szerintem lehetetlen ugy elni, hogy a ferfi havi 600 ezres eletszinvonalon el, mindent megengedhet maganak, a no meg nem mehet el fodraszhoz sem. Szerintem ha mar kozos a kassza, akkor felesleges huzogatni, hogy ki mennyit ad bele, hanem ossze kell adni, vonni egy atlagot, es azon a szinvonalon elni.

Nyilvan a valas meg az ilyenek mas tema, de itt a kerdezonel nem is ez jott fel, hanem hogy a ferje veszekszik egy tofestes+trimmeles miatt. Holott ha tenyleg kevesebbet is keres a no, szerintem a pl. 180 ezres fizujabol 2 havonta megengedhetne maganak akkor is, ha egyedul elne, max kisporolna meg megfogna mashol a penzt. Tehat ilyen tekintetben abszolut a ferje akarja korlatozni penzugyekben.

2023. ápr. 6. 11:04
 30/47 anonim ***** válasza:
82%
5-6 havonta járok egyenesítésre és vágásra, kb. 22-23 ezer.
2023. ápr. 6. 11:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!