Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom összeveszett velem, mert túl drága volt a fodrász. Nálatok mennyibe kerül?
Ezeket a bohóc nőket még el is veszitek feleségül. Az egyik munkatársam is a férje pénzét nyúlja nonstop és tök büszkén mondja, hogy akkor ad p*nát, ha perkál a férje. Annyira egyszerű a férfiak többsége, mint a faék.
#15!
Az a nő nem csak a férjével szexel, pénzéhes ribizli a munkatársad.
13-as es ki mondta neked, hogy a ferjetol kert fodraszra? Valoszinuleg kozos kasszan vannak, ezert tudja, hogy mennyibe volt
En 0 forintot koltok, otthon vagok belole, mindig igy csinaltam. Most novesztem, igy a szine is az eredeti. De elkoltottem mar egy csomo penzt olaplexre, k18-ra, vitaminokra a kozos kasszabol es soha nem szolt egy rossz szot sem ra a parom, pedig o hoz haza tobbet. A dragabb cuccoknal sem kell megkerdeznem, csak szolok, hogy rendelek egy ilyet, majd hozza a futar. De ez oda-vissza mukodik, amig megengedhetjuk magunknak neki sem kell velem egyeztetnie mielott vesz kondiberletet/berendel 3 havi feherjet vagy vesz valamit a gepehez. Ha meg nem annyira engedhetnenk meg magunknak, akkor viszont szoljon, de nem azert, hogy engedelyt kerjen, hanem hogy akkor ki tudjam gazdalkodni a penzunkbol. Tehat akkor elfozom az itthoni alapanyagokat, viszunk magunkkal szendvicseket is es nem veszunk napkozben kajat, vagy nem tevedunk be abba a honapba a moziba, csak ha olyan van, amit tenyleg megneznenk.
Amig belefertek a havi keretbe es nem a megtakaritasotokbol veszel ki ra nem tudom, hogy mit problemazik a ferjed. Szerintem csak nincs tisztaban az arakkal. Egy balayage festes vagassal egyutt szerintem egy nagyobb varosban siman megvan 30k, es akkor meg semmi extrat nem kertel.
Gondolom nem a nejed fizeti. Én is sokat költök magamra, de, surprise, megkeresem azt a pénzt. 2023-ban mi a bánatért kéne a pasinak fizetni a nő fodrászát, meg kozmetikusát, meg mindenét? Haragszom ezért, mert ettől megvásárolhatóak a nők. Ahelyett, hogy elmenne dolgozni, nem 4 órában tinglitangliban, hanem normálisan és nem a pasijának kéne pénzelnie.
19: nálunk azért mert O már annyira okos hogy egy munkahely se értékeli eléggé így inkább nem megy.
Egyszerűen sajnos túl jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!