Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom összeveszett velem, mert túl drága volt a fodrász. Nálatok mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 07:35
1/47 anonim válasza:
Nem véletlen keresnek havi 1-1,5 milliót.
2/47 anonim válasza:
Nem költök fodrászra, de én azon az állásponton vagyok, hogy ha a közös kasszából vetted ki az összeget akkor jogosan akadt ki ha tényleg olyan brutális összegről van szó (értem ezalatt, hogy mondjuk 20-30+ ezer. Tudom, hogy manapság ez az alap árazása a fodrászoknak, de azért nah... ha havonta kell menj ennyiért, az valóban sok). Ha saját pénzből fizetted, akkor oké. Ő is a saját pénzét arra költi amire akarja. De ha a "kertesházhoz félretett alap"-ból vetted ki ezt az összeget akkor jogosan akadt ki.
3/47 ildibrexy válasza:
Nekem 17 ezer a festés es vágás 6 hetente. Magamnak fizetem de meg így sem merem megmondani mennyibe kerül. :D
4/47 anonim válasza:
Egy évben 1x-2x járok, borravalóval és kávéval együtt 10 ezer Ft.
Én fizetem a saját keresetemből, el sem szoktam mondani neki, hogy mennyibe került, mert nem is érdekli.
Miért veszett emiatt össze Veled? Nem a saját keresetedből fizetted, hanem közös kasszából és soknak tűnt neki? Vagy mi volt a konkrét problémája (oké, hogy drágának találta, de csak volt valami plusz problémája még)?
6/47 anonim válasza:
Kb 2000 Ft/alkalom. Ebből van 4-5 egy évben.
7/47 anonim válasza:
Szerintem legutóbb 10.000 forint volt, nem megyek szerintem többet oda.
De én mondjuk úgy félévente egyszer vágatok hajat, anyum ennek a többszöröséért festet.
8/47 A kérdező kommentje:
Hol vágják 2000-ért?
2023. ápr. 6. 08:16
10/47 anonim válasza:
Vidéki város, de én nyilván férfikent irtam ezt. A kettő pedig nem összehasonlítható. (Mármint egy nőnek nyilván jelentősen drágább.)
Egyébként írhatnál részleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!