Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom a saját hajszínét fogna lenöveszteni, szerintem pedig a szőke ezerszer jobban állt neki. Ti mit kezdenétek a helyzettel?
Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt, a kapcsolat jól működik mindkettőnk szerint. Eddig barátnőm főleg szőke hajat festetett magának de volt korábban barna is. A családja és barátai visszajelzései szerint is a szőke sokkal jobban állt neki, illetve nekem is ezzel a színnel tetszik, a másik előnytelen neki. Most a fejébe vette, hogy megnöveszti a haját, ami amúgy is elég gyorsan nő neki és le szeretné növeszteni az eredeti barna hajszínét utána pedig úgy hagyni. Hozzá tenném nekem nagyon bejön ha látszik, hogy egy nőnek festve van a haja, az eredeti hajszíneket egyszerűen unalmasnak találom, ezzel ő is tisztába van(Bocsi itt minden nőtől, de ez van. Valakinek a szakállas pasik tetszenek, nekem ez jutott. )Kérdezgettem finoman, hogy később szeretne-e ismét szőke hajat, de nem tetszik neki az ötlet. Szeretem így is úgy is nem arról van szó, hanem szőkén egyszerűen bombázónak néz ki, a barna pedig valahogy szerintem és mások szerint is előnytelen neki. Jelenleg már elengedtem ezt az egészet, csinálja úgy ahogyan neki tetszik, nyilván nem szólhatok bele, max figyelembe veheti a véleményem, hogy nekem a szőke jobban tetszik, de nyilván nem erőltethetem rá és nem is fogom. Csak egyszerűen tudom, hogy szőkén máshogy nézek rá, ezt ő is érzi, és nem fogom tudni megjátszani magam ugyanezzel a nézéssel mikor barna lesz. Illetve külsőleg nem is néz ki vele olyan jól szerintem. Továbbra is mondom szeretem, és elfogadom barnàn is. Csak nem tudom mit kezdjek ezzel a helyzettel. Jó lenne ha egyszer újra láthatnám szőkén, és nem 1-2 év múlva hanem hamarabb. Próbáltam neki elmondani, hogy támogatom, és tudja is hogy a szőke jön be nekem jobban. Ti mit kezdenétek ezzel a helyzettel?2022. febr. 14. 22:55
1/24 anonim válasza:
Emberek majd itt úgy fognak viselkedni, mintha a vonzalom nem tartozna hozzá egy párkapcsolathoz.
2/24 anonim válasza:
Nem tudsz sok mindent. Én havonta váltogatom a hajszínemet, de engem se érdekel más véleménye.
3/24 anonim válasza:
Sosem voltam ennyire ráfüggve senkinek a külsejére, pedig imádom a szőkéket.
4/24 anonim válasza:
Biztos,hogy jól áll neki a barna. Nekem is jól áll mégis belem akarják páran beszélni, hogy nem.
5/24 A kérdező kommentje:
4-es, a barátnőm anyja fodrász és ő is bánja, hogy a lánya barna lesz, mert szerinte is jobban áll neki a szőke. De biztos jól áll neki… :D
2022. febr. 14. 23:47
6/24 anonim válasza:
Nem tudsz vele mit csinálni. Ha ezt akarja, akkor ez lesz. Fogadd el!
7/24 anonim válasza:
Bocsi, kérdező, de mindenki a saját, természetes színeivel (évszaktípus) a legharmonikusabb, csak hozzá kell öltözni. Az a baj, hogy nem kelt eléggé "glamorous" hatást?
8/24 anonim válasza:
Fú, ha az anyja mondja, akkor biztos úgy van egy szubjektív kérdés.
Nyilván barnával nem tud villogni a haveroknak.
9/24 anonim válasza:
Ha fodrász az anyja és nem örül neki, hogy a lánya nem teszi ki a fejbőrét annak a terhelésnek, amit a szőkítés okoz (amíg nem "muszáj"), akkor adja vissza a papírját és húzzon a büdös picsába.
Szép a szőke, sok kevésbé káros megoldás van már, de attól még nem egészséges. Egy magasról kezdett ombre jó alternatíva, de vannak emberek, akik hajthatatlanok a tőtől szőke hajjal kapcsolatban. Piaci érdek nem lebeszélni őket egyrészt, másrészt a szépségiparban rengeteg ember tudása megrekedt 2000 előtt és olyan undorító dolgokat képesek művelni más testével, hogy kegyetlen. Élen a kozmetikusokkal, de sok fodrász sem komplett.
10/24 anonim válasza:
Te is jobban néznél ki egy zsíros bankszámlával, magánhelikopterrel...de biztos elfogad meg szeret így is, csakhát nem ugyanúgy nézne rád ha lenne. Mindenki szerint jobban állna neked ha gazdag lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!