Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom a saját hajszínét fogna lenöveszteni, szerintem pedig a szőke ezerszer jobban állt neki. Ti mit kezdenétek a helyzettel?
Sok mindent nem tudsz tenni. Ha barna akar lenni, barna lesz. Idővel megszokod, ő meg lehet idővel újra vágyni fog a szőkére, majd elválik. A helyedben nem is nagyon erőltetném a témát, mert az biztosan ellenállást fog szülni. Ha kérdrzi a véleményedet, mondd el finoman, hogy szerinted jobban állt neki. Ha nem kérdezi, akkor viszont ne told az arcába kéretlenül.
Egyébként bocsánat, hogy belemegyek az off-ba, de ha az ember normálisan csinálja, nem okoz tartós kárt a hajfestés, már ami az állagát illeti. Megfelelő erősségű oxival kell szőkíteni zsíros hajon, és utána a fejbőrt és a haj hosszát is ápolni kell, igénytől függően. 10+ éve festem a hajamat, ráadásul extrém színekre. Amióta utánanéztem a megfelelő ápolásnak, nem rosszabb a hajam állaga, mint festés nélkül volt. Ehhez nyilván megfelelő sampont, hajpakolást, kondícionálót, hővédőt, és benne hagyható hajápolókat is használok, illetve nem dörzsölöm semmilyen törölközővel a hajamat. Nyilván maga a folyamat roncsolással jár, mert máshogy nem jön ki a pigment, de ha nem eszetlenül, és a hozzáértés szikrája nélkül csinálja az ember, akkor nagyon nagy mértékben visszafordítható a károsodás. (Nyilván ha valaki leégeti az oxival, vagy már alapból töredezett hajra keni fel, akkor nem létezik semmiféle csodaszer, ami rendbe tenné.) Abban mondjuk teljesen egyetértek, hogy rengeteg a valójában hozzá nem értő ember a szépségiparban, ezzel együtt a fodrászok között is. Nekem is égette már le a hajam egy hú de profi. Ezért csinálom már nagyon régóta magamnak.
#20:
Igen, valamint mozgalmas is. Mindig új keretet ad az arcnak attól függően, hogy mennyit nőtt a haj - hogy a festett szín, vagy az eredeti dominál-e az arcon. Mégsem kell 6 hetente futni vele, nem érintkezik a fejbőrrel és nincs lenőtt hatása.
Szerintem érdemes lenne felvetni a barátnődnek.
Bár még mindig furcsállom, hogy egy kapcsolatban ennek ekkora jelentősége legyen. Pedig ha másnak nem is, nekem aztán tényleg egy valódi szerelem minden egyes szőke arc.😆
Semmit nem tudsz csinálni. Vagy elfogadod, vagy elhagyod.
Ovis gondolkodás az egész. Egyértelmű, hogy van egy preferenciád, ami a szőke. El is mondtad neki, hogy szerinted ez jobban áll neki, ami oké. Ha viszont tényleg "más szemmel nézel rá" a hajszíne miatt, akkor nem is vagy hozzávaló. Nem tudom a barátnőd milyen, de engem nagyon felmérgelne, ha a párom ennyire tolná az arcomba, hogy úgy már nem fogok tetszeni neki, ha visszatérek az eredeti önmagamhoz.
Sőt, mikor megismerkedtünk épp le volt már nőve a hajam, még jó, hogy nem várja azt, hogy állandóan lenőtt hajjal mászkáljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!