Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom a saját hajszínét fogna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom a saját hajszínét fogna lenöveszteni, szerintem pedig a szőke ezerszer jobban állt neki. Ti mit kezdenétek a helyzettel?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt, a kapcsolat jól működik mindkettőnk szerint. Eddig barátnőm főleg szőke hajat festetett magának de volt korábban barna is. A családja és barátai visszajelzései szerint is a szőke sokkal jobban állt neki, illetve nekem is ezzel a színnel tetszik, a másik előnytelen neki. Most a fejébe vette, hogy megnöveszti a haját, ami amúgy is elég gyorsan nő neki és le szeretné növeszteni az eredeti barna hajszínét utána pedig úgy hagyni. Hozzá tenném nekem nagyon bejön ha látszik, hogy egy nőnek festve van a haja, az eredeti hajszíneket egyszerűen unalmasnak találom, ezzel ő is tisztába van(Bocsi itt minden nőtől, de ez van. Valakinek a szakállas pasik tetszenek, nekem ez jutott. )Kérdezgettem finoman, hogy később szeretne-e ismét szőke hajat, de nem tetszik neki az ötlet. Szeretem így is úgy is nem arról van szó, hanem szőkén egyszerűen bombázónak néz ki, a barna pedig valahogy szerintem és mások szerint is előnytelen neki. Jelenleg már elengedtem ezt az egészet, csinálja úgy ahogyan neki tetszik, nyilván nem szólhatok bele, max figyelembe veheti a véleményem, hogy nekem a szőke jobban tetszik, de nyilván nem erőltethetem rá és nem is fogom. Csak egyszerűen tudom, hogy szőkén máshogy nézek rá, ezt ő is érzi, és nem fogom tudni megjátszani magam ugyanezzel a nézéssel mikor barna lesz. Illetve külsőleg nem is néz ki vele olyan jól szerintem. Továbbra is mondom szeretem, és elfogadom barnàn is. Csak nem tudom mit kezdjek ezzel a helyzettel. Jó lenne ha egyszer újra láthatnám szőkén, és nem 1-2 év múlva hanem hamarabb. Próbáltam neki elmondani, hogy támogatom, és tudja is hogy a szőke jön be nekem jobban. Ti mit kezdenétek ezzel a helyzettel?

2022. febr. 14. 22:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
77%

Sok mindent nem tudsz tenni. Ha barna akar lenni, barna lesz. Idővel megszokod, ő meg lehet idővel újra vágyni fog a szőkére, majd elválik. A helyedben nem is nagyon erőltetném a témát, mert az biztosan ellenállást fog szülni. Ha kérdrzi a véleményedet, mondd el finoman, hogy szerinted jobban állt neki. Ha nem kérdezi, akkor viszont ne told az arcába kéretlenül.

Egyébként bocsánat, hogy belemegyek az off-ba, de ha az ember normálisan csinálja, nem okoz tartós kárt a hajfestés, már ami az állagát illeti. Megfelelő erősségű oxival kell szőkíteni zsíros hajon, és utána a fejbőrt és a haj hosszát is ápolni kell, igénytől függően. 10+ éve festem a hajamat, ráadásul extrém színekre. Amióta utánanéztem a megfelelő ápolásnak, nem rosszabb a hajam állaga, mint festés nélkül volt. Ehhez nyilván megfelelő sampont, hajpakolást, kondícionálót, hővédőt, és benne hagyható hajápolókat is használok, illetve nem dörzsölöm semmilyen törölközővel a hajamat. Nyilván maga a folyamat roncsolással jár, mert máshogy nem jön ki a pigment, de ha nem eszetlenül, és a hozzáértés szikrája nélkül csinálja az ember, akkor nagyon nagy mértékben visszafordítható a károsodás. (Nyilván ha valaki leégeti az oxival, vagy már alapból töredezett hajra keni fel, akkor nem létezik semmiféle csodaszer, ami rendbe tenné.) Abban mondjuk teljesen egyetértek, hogy rengeteg a valójában hozzá nem értő ember a szépségiparban, ezzel együtt a fodrászok között is. Nekem is égette már le a hajam egy hú de profi. Ezért csinálom már nagyon régóta magamnak.

2022. febr. 15. 09:48
 22/24 anonim ***** válasza:

#20:

Igen, valamint mozgalmas is. Mindig új keretet ad az arcnak attól függően, hogy mennyit nőtt a haj - hogy a festett szín, vagy az eredeti dominál-e az arcon. Mégsem kell 6 hetente futni vele, nem érintkezik a fejbőrrel és nincs lenőtt hatása.

2022. febr. 15. 09:56
 23/24 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes lenne felvetni a barátnődnek.

Bár még mindig furcsállom, hogy egy kapcsolatban ennek ekkora jelentősége legyen. Pedig ha másnak nem is, nekem aztán tényleg egy valódi szerelem minden egyes szőke arc.😆

2022. febr. 15. 09:58
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem tudsz csinálni. Vagy elfogadod, vagy elhagyod.

Ovis gondolkodás az egész. Egyértelmű, hogy van egy preferenciád, ami a szőke. El is mondtad neki, hogy szerinted ez jobban áll neki, ami oké. Ha viszont tényleg "más szemmel nézel rá" a hajszíne miatt, akkor nem is vagy hozzávaló. Nem tudom a barátnőd milyen, de engem nagyon felmérgelne, ha a párom ennyire tolná az arcomba, hogy úgy már nem fogok tetszeni neki, ha visszatérek az eredeti önmagamhoz.

Sőt, mikor megismerkedtünk épp le volt már nőve a hajam, még jó, hogy nem várja azt, hogy állandóan lenőtt hajjal mászkáljak.

2022. febr. 15. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!